Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ZVIJEZDA
Povratak na članak

Španjolci oduševljeni sjajnim sunarodnjakom, ali 'škaklja' ih što je u Hrvatskoj

Mi se samo možemo veseliti što ćemo ga još gledati u plavom dresu, s njim će Dinamo zacijelo lakše u boj s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom u Ligi prvaka. A Dani je u svojoj listi želja naglasio – želim igrati u Ligi prvaka

Komentari 10

DU
Deleted user
09:29 12.09.2019.

Mislim da vise "škaklja" novinara!!

VL
DU
Deleted user
09:21 12.09.2019.

Mamič je kralj. Realno.

VL
Avatar patkovic
patkovic
09:21 12.09.2019.

sve može zahvaliti svom ocu i maminju

VL
Avatar comparator
comparator
09:54 12.09.2019.

Olmo je biser koji krasi nisku Dinamovih mladića koji po igri koju su do sada pokazali izaziva svaku pohvalu jer je u režiji Nenada Bjelice to ekipa koja pruža zadovoljstvo gledateljima ,navijačima i stručnjacima pa i ostalim znalcima nogometa uu njihovim nastupima koji konačno imaju glavu i rep i idu prema standardima višeg ranga . Ako Dinamo nastavi ovakvom organizacijom kluba biti će i ponos našeg sporta i prepoznatljiv logo naše države i grada Zagreba. Hvala Daniju Olmu što nas je počastio svojim znanjem ,zalaganjem i vještinom pokazao koliko voli i poštuje i nas Zagrepčane i Hrvate te navijače Dinama !

VL
MA
Marsijanac
18:01 12.09.2019.

Hvala Maminjo za Olica, Mandzu, Lovrena, Modrica, Dudua, Sammira, Petkovica,Olma i sve ostale. Obecao si europski Dinamo i obecanje ispunio... Eh da je nama jos 10 Mamica!

VL
KE
kentie
09:39 12.09.2019.

Koja 1911. majke ti mile i premile...koji fake... NK DINAMO OSNOVAN JE 7. LIPNJA 1945. U ZAGREBU U GRADSKOJ CENTRALI. OSNIVAČ I POKRETAČ I PRVI PREDSJEDNIK NK DINAMO JE BIO MARKO BELINIĆ, ST...ZAREZ, TOČKA I KRAJ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.