Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona
Povratak na članak

Španjolci objavili vijest koja se Ivanu Rakitiću neće svidjeti

Barcelona će sve učiniti kako bi u zimskom prijelaznom roku oni otišli iz kluba, te bi njihovom prodajom popravila teško financijsko stanje', piše Marca

Komentari 4

OL
Oldmarinero
10:02 20.09.2019.

A što Vlašića mješaš u ovo, radije stavi u tu križaljku Brozovića, Kovačića, Badelja.

VL
SS
sokac sa drave
09:46 20.09.2019.

Podmukli clanak uperen direktno protiv Rakitica sa namjerom da on odustane od repke i da se napravi mjesto za Vlasica koji ustvari nije neki igrac kvalitete ali je nas i on ce nauciti pa cemo ga dobro prodati.Lijepo su on to zamislili ali nemaju talent Mamica za prodaju pa ce samo oslabiti nasu reprezentaciju.A nu.Ova hajka je u kontinuitetu vec dugu vremena,perfidna,degutantna i prelazi gornji rubikon lijepog ponasanja i svih novinarskih kodeksa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.