Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Španjolci objavili vijest koja se Ivanu Rakitiću neće svidjeti

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
20.09.2019.
u 09:16

Barcelona će sve učiniti kako bi u zimskom prijelaznom roku oni otišli iz kluba, te bi njihovom prodajom popravila teško financijsko stanje', piše Marca

Nedavno je Barcelonin trener Ernesto Valverde izjavio kako je u momčadi velika konkurencija na poziciji na kojoj obično igra Ivan Rakitić.

Dobije li vatreni priliku onda je to s klupe, tako je bilo i u utorak u dvoboju Lige prvaka protiv Borussije. Raketa je u Dortmundu u igru ušao u 60. minuti umjesto Busquetsa.

Ivan Rakitić
1/5

Hrvatski reprezentativac je u ljetnom prijelaznom roku bio jedan od nekoliko Barcinih igrača koga su svi vidjeli na izlaznim vratima.

Spominjao se i u mogućem transferu u PSG kao dio odštete za Neymara. Španjolska Marca piše kako se Barcelona ove zime želi riješiti tri igrača, a među njima je i naš Ivan Rakitić.

'Do novog prijelaznog roka ima još vremena, no Barcelona je već razradila plan. Ove zime neće nikoga kupiti, posebno ne Neymara, to je nemoguće. Troškovi plaća u Barceloni probili su granicu i klub više jednostavno nema manevarskog prostora povećati ga za još 35 milijuna eura. Toliko bi, naime, iznosila Neymarova godišnja plaća.

No zato u siječnju želi prodati nekoliko igrača: Rakitića, Umtitija i Artura Vidala. Barcelona će sve učiniti kako bi u zimskom prijelaznom roku oni otišli iz kluba, te bi njihovom prodajom popravila teško financijsko stanje', piše Marca.

>> Pogledajte kako je Dinamo stigao do trijumfa protiv Atalanta

Ključne riječi

Komentara 4

OL
Oldmarinero
10:02 20.09.2019.

A što Vlašića mješaš u ovo, radije stavi u tu križaljku Brozovića, Kovačića, Badelja.

SS
sokac sa drave
09:46 20.09.2019.

Podmukli clanak uperen direktno protiv Rakitica sa namjerom da on odustane od repke i da se napravi mjesto za Vlasica koji ustvari nije neki igrac kvalitete ali je nas i on ce nauciti pa cemo ga dobro prodati.Lijepo su on to zamislili ali nemaju talent Mamica za prodaju pa ce samo oslabiti nasu reprezentaciju.A nu.Ova hajka je u kontinuitetu vec dugu vremena,perfidna,degutantna i prelazi gornji rubikon lijepog ponasanja i svih novinarskih kodeksa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije