Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BORBA

Španjolci objavili senzaciju: Zbog Hrvata kreće totalni rat!

Modrić i Rakitić
Foto: DPA/Pixsell
1/5
15.02.2019.
u 10:24

"Zbog Rakitića u velikim talijanskim klubovima sprema se totalni rat idućih mjeseci", piše španjolski Sport.

Ivan Rakitić, po svemu sudeći, uskoro bi mogao dobiti novog poslodavca. Pisalo se da Raketu želi PSG, spominjao se i Manchester United, a sada su se pojavili novi zainteresirani klubovi.

Naime, Rakitić je posebno tražen u Italiji. Žele ga Juventus i Inter, a Leonardo, sportski direktor Milana, odlučan je da ga dovede ovo ljeto.

"Zbog Rakitića se u velikim talijanskim klubovima sprema totalni rat idućih mjeseci", piše španjolski Sport.

Mediji su proteklih tjedana pisali da je budućnost Ivana Rakitića u Barceloni vrlo upitna. Hrvatski reprezentativac ima ugovor do 2021., no izgleda da katalonski klub ne želi produljiti suradnju iako bi vatreni to želio.

>> Pogledajte što novinari VL-a kažu 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar poljicanin
poljicanin
10:56 15.02.2019.

Još manje od mjesec dana i navršit će 31 godinu.Prema tome, najbolje mu je da ode tamo gdje će dobiti najviše novaca s ugovorom na 3-4 godine.

Avatar tonci123
tonci123
10:45 15.02.2019.

Realnost: ako Raketa osvoji la ligu..i do finala lige prvaka dođe.. Pa mislim da su velike šanse da ostane u Braci. Pošto su u Baŕci objavili da na kraju sezone odluka pada o produženju ili prodaji....

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:01 15.02.2019.

Ser gej Milinković odlično igra na toj poziciji, čeka se već 10 godina da konačno i proigra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije