Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKETA JAKO NEZADOVOLJAN

Luka Modrić ispričao kako je Messi izdao i povrijedio Rakitića!

Ivan Rakitić i Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
14.02.2019.
u 18:21

Rakitić karijeru želi završiti u Barceloni pa je jako nezadovoljan ovakvim postupkom, a posebno ga je pogodilo ponašanje Messija. Hrvat i Argentinac u dobrim su odnosima, ali Messi nije ni pomaknuo prstom da bi se zauzeo za Raketu.

Luka Modrić suigračima je ispričao kako je Lionel Messi izdao Ivana Rakitića, piše španjolski tabloid Diario Gol koji je priču očito doznao iz svlačionice Reala.

Naime, budućnost Rakitića u Barceloni upitna je i sve se čini da neće dobiti novi ugovor. Hrvatski reprezentativac traži veću plaću, a klub mu je mjesecima obećavao da će je dobiti. Razlog tome jest što je na ljeto odbio bogatu ponudu PSG-a, trener Valverde uspio ga je nagovoriti da ostane. Ipak, čini se kako je to bilo samo jednogodišnje odugovlačenje katalonskog kluba. I sada ga Barca želi prodati u PSG.

Rakitić karijeru želi završiti u Barceloni pa je jako nezadovoljan ovakvim postupkom, a posebno ga je pogodilo ponašanje Messija. Hrvat i Argentinac u dobrim su odnosima, ali Messi nije ni pomaknuo prstom da bi se zauzeo za Raketu. A dobro je poznato koliki je njegov utjecaj u klubu.

Zanimljivo je da je sve ovo suigračima u Realu ispričao Modrić, a sada je priča došla i do španjolskih novinara...

>> Pogledajte kako je izgledala karijera Luke Modrića

Komentara 16

BR
Brandfackel2
19:13 14.02.2019.

Valjda su Toza Dasović i Delač prebolili gripu pa ponovno balegaju protiv Modrića. Već sam zabrinut za njihovo zdravlje. Govnovinari već tjedan dana ne objavljuju već legendarne članke kako Modrića sele iz Reala...

AN
Antonio1952
18:44 14.02.2019.

Koji cilj imaju ovakvi tracevi?

NA
Napalm
18:48 14.02.2019.

Raketa je na svjetskom prvenstvu razguzio Mesija, pa je ovaj ljubomoran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije