Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka je vođa

Španjolci izvukli podatak koji pokazuje da je Modrić najvažniji u Realu!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.10.2017.
u 17:41

Odmah iza njega je Nacho s 14 pobjeda, a slijede Llorente (12), Ronaldo (10), Achraf (10), Asensio (9)...

Luka Modrić od svog dolaska u madridski Real pa do danas osvojio je sve što se moglo. Iako su španjolski mediji, a i sam predsjednik kluba, u početku bili skeptični, Luka je dokazao svoju kvalitetu, ustalio se u prvoj momčadi i postao stožerni igrač.

A koliko njegova uloga u Realu znači dovoljno govori činjenica da je Real osvajanje Lige prvaka čekao 12 godina, a s njim kao kreatorom igre osvojio ih je tri u posljednje četiri sezone. U Španjolskoj više nitko ne sumnja u njegovu kvalitetu, a treneri u Realu ga obožavaju. Tko god je sjeo na klupu, oko Luke je gradio momčad, a on mu je bio i produžena ruka.

I tako svakodnevno izlaze novi podaci koji otkrivaju koliko je Luka važan za momčad Reala. Marca je, recimo, danas izvukla podatak s treninga. 

Luka Modrić
1/10

Naime, nakon svake utakmice dviju momčadi Reala na treninzima klupski je običaj da se fotografira pobjednička momčad, a Modrić se pojavio na 15 od posljednjih 20 fotografija. Niti jedan igrač nije toliko puta slavio, što znači da je hrvatski kapetan prevaga i kad se pomiješaju Realove zvijezde.

Foto: Screenshot/Marca

Odmah iza njega je Nacho s 14 pobjeda, a slijede Llorente (12), Ronaldo (10), Achraf (10), Asensio (9)...

Komentara 7

Avatar Abcda
Abcda
18:27 20.10.2017.

Znamo mi to i bez vas. Luka je Wolfgang Amadeus Mo..zart. Kad njega nema , Real je jedna dobra momcad, ne vise. Veliki igrac i sto je jos vaznije, veliki covjek.

DU
Deleted user
18:27 20.10.2017.

Na stranu to da je najvažiniji u Realu znamo.....nego Luka se ne može sjetiti kad je Hajduk zadnji put titulu osvojio,pa ako netko zna neka javi.....ajde računati ćemo i onu zadnju kupljenu....kad li je to bilo uf,uf.????

CE
centirion
05:41 21.10.2017.

Mi to znamo! Isto tako znamo da i pored Luke ispadamo od Grčke! Jer od kako SU Šuker i MAMIĆ OTJERALI Eduarda nema tko dati gol! Manđo je tu svaka čast ali Eduardo je bio puno opasniji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije