Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka novi trener

Modrić kod Zidanea ima posebne ovlasti, pogledajte što je napravio Iscu

Luka Modrić
Foto: Screenshot
1/2
17.10.2017.
u 10:33

"Zidane i Modrić imaju posebnu vezu, još iz doba Ancelottija. Zidane je tada bio pomoćnik, a često je s Lukom znao posebno trenirati"

Luka Modrić jedna je od glavnih zvijezda i najboljih igrača Reala, rečenica je koja se već godinama provlači, a koju napamet znaju i ptice na grani. No, hrvatski reprezentativac svoju ulogu ima i izvan travnjaka. Točnije, nema samo igračku ulogu, već i autoritet, o čemu je pisala i španjolska Marca.

"Zidane i Modrić imaju posebnu vezu, još iz doba Ancelottija. Zidane je tada bio pomoćnik, a često je s Lukom znao posebno trenirati. Kada je on postao trener, Modrić mu je u neku ruku postao pomoćnik, njegova produžena ruka na terenu. Luka je autoritet, njegova riječ se sluša, a to treneru puno znači, pisala je prije nekoliko mjeseci Marca.

 

A zanimljiv detalj s utakmice protiv Getafea to i dokazuje. Luka je tu utakmicu proveo na klupi, Zidane ga je odmarao za Tottenham, a hrvatski nogometaš uživio se u trenersku ulogu. Tako je u jednom trenutku pozvao Isca i objasnio mu da se mora zagrijavati...

Komentara 3

MM
mmaarriinn87
10:40 17.10.2017.

koji ste vi idioti

Avatar Abcda
Abcda
23:12 17.10.2017.

Zizou je kriv za ovaj rezultat. Real je jos dobro i prosao. Kako mu Achraf ( ko je taj ? ) i Varane mogu igrati jedan do drugoga? Rupa od 35 metara. Kasnile mu zamjene, los izbor taktike. Vrhunac, ide na Engleze visokim loptama. To ne bi ni Slaven Beelupo. Dobro, pobjeda nije bila imperativ, vazno je proci grupu.

SN
snajpa
13:11 17.10.2017.

uzaludno potroseni Mbt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije