Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji iz svlačionice

Španjolci ističu da se mrze: Ronaldo otkrio što misli o Baleu

Bale, Ronaldo
Foto: Press Association/PIXSELL
13.01.2015.
u 14:00

Bale je jako važan igrač Reala. Sve što se dogodilo bilo je u žaru igre, kaže Portugalac.

Posljednjih dana mediji mnogo prostora posvećuju odnosu Cristiana Ronalda i Garetha Balea te odnosu Velšanina s ostalim igračima Reala. Mnogi ističu kako se dvojac ne podnosi te da portugalska zvijezda zamjera Baleu sebičnost u igri.

No, Ronaldo je sinoć, nakon što je osvojio Zlatnu loptu, izjavio da su to neistine.

– Bale je jako važan igrač Reala. Sve što se dogodilo bilo je u žaru igre. Veliki je pritisak i velike su tenzije tijekom utakmica, pa nam se svima dogodi da pogriješimo. I ja griješim. Stvari s Garethom potpuno su normalne i ne postoji svađa. Svi će i dalje biti u dobrom odnosu s Baleom – izjavio je Ronaldo.

 

>>Ronaldo nakon dodjele Zlatne lopte: Volio bih zaigrati s Messijem

>>Ronaldo osvojio Zlatnu loptu i glasno uzviknuo... Evo kako se sprdaju s njime zbog toga

>>Pogledajte kako je Bale razljutio Ronalda, 'pale' su i psovke

Komentara 2

MA
MagnusJohnson
15:15 13.01.2015.

Stvarno, Ronaldo toliko mrzi Balea da ga je stavio na glasački listić za Zlatnu loptu, i to na drugo mjesto. Novinari su najveće zlo modernog svijeta.

DI
dinamojavolim1
19:15 13.01.2015.

svatko tko je ikad igrao nogomet pa bio to i kvartovski sa ekipom zna da to nije nikakva svadja nego je to u zaru igre a ove price su vec stvarno dosadne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije