Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. listopada

Španjolci i Norvežani gosti u Maksimiru isti dan?!

\'04.09.2010., Zagreb - U Fordovom prodajnom salonu u Ljubljanskoj aveniji 4 odrzana je press konferencija HNS-a i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije - Slavena Bilica povodom sinocnje pobjede
Davor Puklavec/PIXSELL
17.09.2010.
u 08:15

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija uzvrat dodatnih kvalifikacija, koji je na rasporedu 12. listopada, neće igrati u Splitu.

Naime, kontakata s Hajdukom uopće nije bilo, pa će mladi Krkića i društvo dočekati 12. listopada u Maksimiru. Isti dan Bilićevi dečki igrat će prijateljsku utakmicu protiv Norveške, također u Maksimiru.

Iako je to gotovo nevjerojatno, glavni tajnik HNS-a nije isključio i takvu mogućnost. (if)

Komentara 2

ČA
čaratan
11:22 17.09.2010.

Nemojte u Split,molin Vas, kradite olovke,nema nikih problema.Igrajte u Bugojnu...protiv spanjolaca.

NA
nacionalnifront
18:09 17.09.2010.

Ma ovi bosanci nisu normalni, što oni namjerno pale narod da ih mrzi, jeli njima cilj da reprezentaciju mrze svi izvan Zagreba? Ni Marković, a ni ovaj kleptoman Srebrić neće mene isprovocirati na to, ali mnoge hoće. Hitno ih izbaciti iz HNS-a . Neka idu u Bugojno to je njihova država, a ne Hrvatska. Vratite reprezentaciju Hrvatima!!! Reprezentacija treba igrati u Spliti, Rijeci, Zagrebu i Osjeku i to redom, a namještati da neki grad dobije \"veliku\" reprezentaciju, a Neki \"malu\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije