Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sports Illustrated

SP u Kataru će se ipak igrati zimi?!

FIFA
Hubert Boesl/DPA/Pixsell
19.02.2015.
u 15:19

Predsjednik Fife Sepp Blatter već je poručivao da bi bilo dobro da se SP u Kataru igra zimi zbog visoki temperatura u toj zemlji.

Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022. godine u Kataru navodno će se igrati zimi, tijekom studenoga i prosinca. Američki magazin Sports Illustrated tvrdi da je tu informaciju dobio iz više izvora.

Kako piše SI, Fifin odbor za hitnost će sljedećeg tjedna predložiti da se SP igra zimi, a konačnu odluku će donijeti Izvršni odbor u Zurichu idućeg mjeseca.

Podsjetimo, predsjednik Fife Sepp Blatter već je poručivao da bi bilo dobro da se SP u Kataru igra zimi zbog visoki temperatura u toj zemlji.

>> Fifa presudila: Katar je na pošten način dobio domaćinstvo SP-a

Komentara 1

Avatar d-ano
d-ano
00:44 14.05.2015.

FIFA,podrzava robovlasnicke uvjete radnika koji rade na objektima za VM u Katru.Da ima jos ljudskosti u igracima trebali bi bojkotovat te igre u Katru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije