Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA KUP

Southampton slikom Oršića najavio revanš protiv najbogatijeg kluba svijeta, prva utakmica burna

Foto: Southampton FC
1/3
31.01.2023.
u 11:06

- On posjeduje cijeli set vještina, no trebao bi napraviti više. Iako treba imati na umu da njegova karijera na Otoku traje tek dvije utakmice. Došao je iz Zagreba, gdje se igra drugačiji nogomet - komentirao je njegov nedavni nastup trener Jones.

Nogometaši Southamptona večeras će od 21 sat u sklopu uzvrata u engleskom Liga kupu gostovati na St. James' Parku kod Newcastle Uniteda. Svrake, koje su u listopadu 2021. dolaskom Saudijaca postale najbogatiji klub na svijetu, imaju prednost iz prvog ogleda od 1:0

Susret nije prošao mirno, jer Duje-Ćaleta Car zaradio je crveni karton, a teren je napustio uz provokacije suparničkih igrača. Naime, srušio je Allana Saint-Maximina u izglednoj prilici u kojoj je brzi Francuz hitao prema golu Saintsa. Sudac je izvadio karton kako bi ga isključio, ali se provokativno umiješao brazilski reprezentativac Bruno Guimaraes, kojeg je Hrvat odgurnuo. Dužan nije ostao ni Jacob Murphy, jer našem je nogometašu mahao dok je odlazio s travnjaka. 

Southampton će zbog toga danas biti motiviran za revanš. A utakmicu su najavili slikom našeg drugog Hrvata koji igra za klub. Mislav Oršić završio je uz još dvojicu suigrača na plakatu na njihovim društvenim mrežama. 

- I dalje igramo za sve - napisali su.

Bivši dinamovac još čeka na svoj prvi pogodak otkako je na Otoku, a dodatan vjetar u leđa biti nedavne kritike trenera Nathana Jonesa.

- On posjeduje cijeli set vještina, no trebao bi napraviti više. Iako treba imati na umu da njegova karijera na Otoku traje tek dvije utakmice. Došao je iz Zagreba, gdje se igra drugačiji nogomet, gdje je sve drugačije, ali svejedno, od njega ćemo u naredno vrijeme očekivati više - rekao je Jones nakon dvoboja protiv Blackpoola. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije