Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI JUNAK

Soudani večerao u poluvremenu, ušao u igru i presudio

EL Arabi Soudani
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
26.07.2014.
u 09:00

Zoran Mamić uopće nije želio uvoditi Soudanija u igru.

Kakav je to bio vatrometni preokret u Kranjčevićevoj! I opet Lokomotiva nije uspjela svladati Dinamo, plavi su slavili 4:3 (1:3) pogotkom Soudanija u 94. minuti, te tako ipak u dobrome ozračju putuju početkom sljedećeg tjedna u Aalborg. No, to je dobro ozračje uvjetovano samo pobjedom, budući da mnogo toga u igri nije “štimalo”, posebno u prvom dijelu.

Plavi “u šahu”

Lokomotiva je držala Dinamo “u šahu”, u prvom je dijelu briljirao napadač Ante Budimir, koji je zabio hat-trick! Bio je ljetos na korak do prelaska u Dinamo, no u Maksimiru su odlučili dovesti Radonjića i – pogriješili su! Budimir je bolji i konkretniji napadač...

Semafor je još u 81. minuti pokazivao visoko 3:1 vodstvo “lokosa” i po viđenom na travnjaku samo je nekakvo čudo moglo spasiti plave. Čuda se rijetko događaju, no u petak se ipak dogodilo! Poglavito zahvaljujući raspoloženom Alžircu Soudaniju, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu umjesto prinove Wilsona (Portugalac je zasad neupotrebljiv, jer je u posve drukčijem ritmu od Dinamovog!), unio je živost i zabio dva gola za četvrti uzastopni Dinamov uspjeh, ukupno 500. pobjedu u Prvoj HNL!

Zanimljivo, trener Zoran Mamić uopće nije želio uvoditi Soudanija u igru, zna se da zbog Ramazana Alžirac jede i pije samo kad sunce zađe i nije u optimalnom tjelesnom stanju. Međutim, u poluvremenu je Soudani večerao u svlačionici (bio je to pravi obrok, ne samo banana!) i tražio je od Mamića da ga uvede u igru!

Desert nakon obroka

Trener ga je poslušao i Soudani je opet potvrdio da je Dinamo bez njega trenutačno nezamisliv, sam je sebi u 94. minuti poslužio desert nakon obroka u poluvremenu...

>> Dovoljno sam inteligentan da iz ove utakmice izvučem pouke

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije