Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Dovoljno sam inteligentan da iz ove utakmice izvučem pouke

Lokomotiva - Dinamo
Marko Prpic/PIXSELL
25.07.2014.
u 23:23

- Lokomotiva je bila sjajna u prvom dijelu, iskoristila je našu mlakost i igru bez agresije, održala nam je predavanje - kazao je trener Dinama.

Dinamo je slavio nakon infarktne završnice sa 4:3 protiv Lokomotive, ali vremena za slavlje nema previše jer Aalborg je pred vratima. No malo se barem mogu svi zajedno nasmijati i stisnuti si ruke što su stigli do tri boda u posljednjih 13 minuta.

- Drago mi je što sam postigao dva pogotka protiv Lokomotive, sretan sam zbog toga, ali više sam sretan i zadovoljan jer sam uz ta dva pogotka pomogao momčadi u ovoj bitnoj pobjedi i preokretu utakmice. Naravno da nam ovakav kraj puno znači za samopouzdanje, a tu su i novi bodovi. U zadnjih smo nekoliko minuta stisnuli i stvarno smo željeli preokret i našu pobjedu, a kada se pogleda cijela utakmica mislim da smo je i zaslužili - rekao je Hilal Soudani.

Imao je što za reći i Luis Ibanez, čiji ubačaj je donio prvi pogodak, a malo je nedostajalo da se u dva navrata upiše na listu strijelaca.

- U drugom poluvremenu smo igrali bolje i okrenuli smo utakmicu u svoju korist. Krenuli smo dosta opušteno u utakmicu pa smo primili tri gola, ali na kraju smo jako sretni zbog preokreta i pobjede. Bilo je dosta teško na poluvremenu zbog tog zaostatka, na kraju smo ipak stigli zaostatak i mislim da smo svi sretni zbog rezultata, ali ne i zbog igre - kazao je Luis Ibanez.

Imali su što za reći i treneri, bio je ovo susret kakav nikome nije jednostavan.

- Ovo mi je bila velika škola i dovoljno sam inteligentan da izvučem pouke. Uvijek ste, naime, u dvojbi kako prići igračima i sad sam definitivno shvatio da nema prijateljskog odnosa između igrača i trenera! Mora biti otprilike 80 posto “gaženja”, a 20 posto korektnosti, samo se onda može izvući maksimum iz momčadi. Lokomotiva je bila sjajna u prvom dijelu, iskoristila je našu mlakost i igru bez agresije, održala nam je predavanje. Srećom, vratili smo se u nastavku i mogu biti zadovoljan samo reakcijom igrača i pobjedom – rekao je Zoran Mamić.

Tomislav Ivković je pak sve prebacio na sebe.

- Ja sam kriv za poraz! Napravio sam zamjenu koja nije donijela željeno (Gorupec umjesto Pajača, op. a.) i sva je krivnja moja! Kad smo primili drugi gol, ušla nam je “voda u uši”, bilo nas je strah da se nešto ne dogodi. A kad je tako, onda se strahovi obično ostvare – rekao je trener “lokosa”, Tomislav Ivković.

>> Soudani donio veliki preokret, Dinamo od 1:3 došao do 4:3!

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar vaha
vaha
23:36 25.07.2014.

najvaznija pouka bi bila da shvatis da nisi, nit si ikad bio, niti ikad budes, trener i da odes i kazes bratu da kad vec trois lovu na antitalente poput radonjica za tu lovu dovede profesionalnog trenera i pusti ga da radi bar dvije godine….ali cisto sumljam da je to ono kaj si ti izvukal kao pouku iz ove utakmice….

Avatar StudentZG
StudentZG
00:12 26.07.2014.

Uvijek zaboravim odigrati iz 1 u 2 poluvrijeme i kraj kad igraju ove dvije filijale. Nekako im prečesto na tu foru završavaju utakmice...

LE
lepi77
23:44 25.07.2014.

Kakva lakrdija,pa ovo ne znas jel bi se smijao i plakao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije