Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO U PROBLEMIMA
Povratak na članak

Soudani i Sammir bit će spremni tek u travnju!

Soudani je važan igrač, čovjek prevage i odluke. Momčad s njim i bez njega nije ista. A sad će propustiti cijele pripreme. Odmor mu je svakako trebao jer je otišao na afričko prvenstvo, bio je dulje u treningu, ali ne treba ni zanemariti da je sad imao znatnu stanku

Komentari 3

RO
Robinhood3
22:13 09.02.2017.

kakav sammir? on vam je garancija za 2 mjesto...😁

VL
VE
Velikogoričan56
17:58 08.02.2017.

Za Soudanija se ne bojim, on će svoje odraditi, druga je prića Sammir, najvjerojatnije će to biti pucanj u prazno, ja očekujem da se dokaže Lešković i opravda što ga se čekalo pola sezone da se oporavi.

VL
FT
feel_the_coruption
13:39 08.02.2017.

Još koji milionček da ukradu dok su na slobodi, pa u zatvor...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.