Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Šoštarić debitira u četvrtak: 'U muškom rukometu igrat ću bez vratara...'

Zagreb: Predstavljen novi trener RK Zagreb i najavljena utakmica s Eurofarm Pelisterom
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
18.10.2023.
u 19:36

Ulazim otvorenog srca, s velikom željom da ostvarimo dobar rezultat. – rekao je Nenad Šoštarić, novi trener Rukometnog kluba Zagreb i legendarni trener ženskog rukometa

Nenad Šoštarić jučer je službeno predstavljen kao novi trener rukometaša Zagreba. Debi na klupi imat će u četvrtak, u petom kolu elitne skupine Lige prvaka, kada u Arenu dolazi makedonski Pelister.

– Poziv Zagreba bio je iznenađenje, nisam ga očekivao. Ovo je iskorak, ali i zatvaranje životnog kruga. To je klub u kojem sam počeo igrati, u kojem sam proveo praktički cijelu igračku karijeru. Raditi ovdje izuzetan je izazov i odgovornost. Ulazim otvorenog srca, s velikom željom da ostvarimo dobar rezultat. Ovo je velika čast, ja nisam samoreklamer, drago mi je da su prepoznali ono što radim, a sada je na meni da to prenesem na igrače – rekao je Šoštarić.

VEZANI ČLANCI:

U ženskom rukometu nikad niste iz igre izvlačili vratarku kada biste imali igračicu manje. Hoćete li tu praksu prenijeti i u muški rukomet?

– Ne, u muškom rukometu igrat ću bez vratara u fazi napada kada budemo imali igrača manje. Što se tiče igre sedam na šest, nisam pobornik toga, ali po potrebi ću i to igrati – rekao je Šoka.

VIDEO Dalić: Nikad nismo bili ovako loši. Livaja mi nije odgovorio na poruku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije