Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICE NEDJELJOM
Povratak na članak

Šorom, šorom... Šuker s ugovorom!

Ugovor o TV-pravima za HNL drugi je velik posao HNS-a nakon uređenja terena, a oba potvrđuju da je nogometna vlada bolja od svog imidža

Komentari 5

RE
RedTree
22:22 09.08.2020.

O kojem vi odličnom poslu pričate!? Grčka liga godišnje 58 milijuna eura, Švedska 54 milijuna eura godišnje, Norveška 44 milijuna eura godišnje, naša liga svjetskih viceprvaka cca 10 milijuna kao i liga Sjeverne Irske. I to svi prodaju na par godina, a ne kao mi na deset(7+3) i to svi direkt tv kućama. Zato svagdje novi, moderni stadioni(AEK), a mi još na livadama skoro. Zašto HNS nije prodao direkt Tcom-u, za koji se šuška da će otkupiti prava dalje, a ne da neki Šveđani zarade lijepu razliku. Loš posao zbog iznosa, naročito zbog dugotrajnosti posla. P. S. Travnjaci su riješeni kad su se Šimić i ekipa kandidrali i potakli to pitanje, a reflektore je riješio notorni Štimac kroz udrugu prvoligaša, znači ekipa iz HNS-a ništa, tj. onu guraju ideju nekih jedinstvenih nižih liga, a klubovi kao Zadar bankrotiraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.