Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PRELOMIO

Sopić je potjerao na tribinu jednog od ključnih igrača Rijeke: Za svog sina se nisam toliko borio

Cibalia i Rijeka sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Davor Javorovic/PIXSELL
08.12.2023.
u 12:23

Selahi je ugovorno vezan s Rijekom do kraja idućeg ljeta, a za njega se zanimaju Hajduk i Dinamo te nekolicina MLS klubova.

Trener Rijeke Željko Sopić otkrio je kako je potjerao Lindona Selahija, vrlo važnog člana prvoligaša s Rujevice, na tribinu jer se nije s klubom uspio dogovoriti oko produljenja ugovora. Selahi je ugovorno vezan s Rijekom do kraja idućeg ljeta, a za njega se zanimaju Hajduk i Dinamo te nekolicina MLS klubova. 

GALERIJA Ovako izgleda megaprojekt nove Kantride

Cibalia i Rijeka sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/7

- Kako je slogan ovog kluba 'Krepat ma ne molat', a ne 'Igra tko ima vremena'... Gospodin Selahi će na tribinu. U Hrvatskoj je demokracija, svatko ima pravo izabrati što hoće. Ali stvarno, koliko sam se ja osobno borio za tog dečka, toliko se ne bih borio za svog sina, no dođe i trenutak kada neke stvari moraš prelomiti - rekao je Sopić na press konferenciji.

- Mislim da će tu najviše ispaštati sam igrač. Onda ja kao trener, a na kraju i klub, ali on je bio upoznat što odluka o neprodužavanju ugovora nosi. Donio je svoju odluku i to je legitimno. Pa je i klub donio svoju odluku, što je isto legitimno. Ja se nadam da će se igračeva odluka promijeniti, ali kako danas stvari stoje... To je tako kako sam vam sad rekao. Hoće li se nešto promijeniti, to ne mogu znati - kaže Sopić.

VEZANI ČLANCI:

- On i klub trenutno stoje na pozicijama da se nisu dogovorili, a s tim se dečkom razgovara, priča i pregovara već tri mjeseca.

Komentara 6

DM
drazen.muhvic
13:33 08.12.2023.

U normalnim državama, u normalnim klubovima igrača koji ne produži ugovor s klubom ne tjeraju na tribinu i ne izbacuju ga iz momčadi. Čovjek lijepo pošteno odradi ugovor do kraja i odigra sve tekme u kojima ga trener postavi u sastav. I na kraju se lijepo rastanu. OK, naši klubovi žive od prodaje igrača, ali možda je ovdje kvaka glede nepotpisivanja u lošoj ponudi od strane kluba?

KU
Kujttim
13:01 08.12.2023.

Od neprodužavanja ugovora najveću štetu će imati Rijeka. Nigdje ne piše da Selahi mora produžiti ugovor s Rijekom. Ucjene od strane Sopića će samo negativno utjecati na rezultate NK Rijeke, a Selahi će imati jednu pauzu od natjecateljskih nastupa što ne mora biti niti loše. Neime, sada Selahi ima priliku dovoljno raditi na sebi, na svojoj fizičkoj pripremi, na psihološkoj pripremi i spreman dočekati 1.6.2024. kada će otići u novi klub.

Avatar barba_barba
barba_barba
16:21 08.12.2023.

Tipično Rijeka, sve fino fino dok se ne okreneš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije