Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postaje bivši borac

Sonnen: Neću se vratiti, ne znam kako bih to jasnije rekao!

Chael Sonnen
PA/Pixsell
19.10.2015.
u 15:00

"Nemam se namjeru vraćati. Neću ni prst umočiti u vodu. Ne znam kako bih vam to jasnije rekao", poručio je Sonnen.

Chael Sonnen, bivši UFC-ov borac kojeg ćemo najviše pamtiti po njegovim borbama s Andersonom Silvom, ali i nevjerojatnom talentu za "trash talk", izjavio je ovih dana za MMA Hour da se nema namjeru vraćati borbama, piše Fight Site.

"The American Gangster" još uvijek služi dvogodišnju suspenziju koju je dobio zbog pozitivnog testa na lijekove koji poboljšavaju performanse. Nakon što je saznao za suspenziju, Sonnen se povukao u mirovinu. Mnogi su se nadali njegovom povratku na UFC 200 priredbi koja će se održati u srpnju 2016. godine, ali on ih je odlučio razočarati.

"Nemam se namjeru vraćati. Neću ni prst umočiti u vodu. Ne znam kako bih vam to jasnije rekao", poručio je Sonnen.

Sonnen je posljednju borbu odradio protiv Rashada Evansa na UFC 167 priredbi. U planu je imao nastup na UFC 175 priredbi protiv Wanderleija Silve, a zatim i Vitora Belforta, no zbog pada na ranije navedenim testovima, Atletska komisija države Nevade suspendirala ga je na dvije godine.

>>Ovo je čovjek kojeg guraju u meč protiv Fedora!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije