Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSIPA SE PEPELOM

Song: Iznevjerio sam svoju zemlju, molim vas da mi oprostite

Alex Song
Reuters (Ilustracija)
19.06.2014.
u 12:47

- Jako mi je žao. Osjećam da sam iznevjerio svoju zemlju. Bilo je to glupo i jako mi je žao. Napravio bih sve da mogu vratiti vrijeme. Molim vas oprostite mi - poručio je Song.

Nevjerojatno što si je sinoć dopustio Alex Song. Ničim izazvan (barem prema onome što smo vidjeli na televiziji) je laktom udario Marija Mandžukića i Kamerun od 40. minute ostavio s igračem manje. Hrvatska je taj poklon rutinski iskoristila i zabila još tri gola.

Song nije anonimac niti neiskusan igrač. Čovjek ima 26 godina, odigrao je 40-ak utakmica za Barcelonu i preko 130 za Arsenal. Znao je da će će kamere zabilježiti njegov potez ako sudac ne vidi udaranje. Čak i ako mu je Mandžukić nešto rekao ili opsovao, nije smio tako reagirati.

Ostaje nejasno što mu se dogodilo, no veznjak Barcelone se nakon utakmice ispričavao Kameruncima.

- Jako mi je žao. Osjećam da sam iznevjerio svoju zemlju. Bilo je to glupo i jako mi je žao. Napravio bih sve da mogu vratiti vrijeme. Molim vas oprostite mi - poručio je Song, prenosi BBC.

>> Prekršaj Songa nad Mandžukićem 'opjevan' na internetu

Komentara 6

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
13:11 19.06.2014.

Možda ga ovi iz Faro pomiluju pa napišu kako je bio izazvan ustaškim zastavama.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
13:21 19.06.2014.

Song je valjda mislio da kod suca ima "Ekstra Mandžo popust"...

Avatar poglavito
poglavito
13:30 19.06.2014.

Ništa to nije , Mario ga taktički usporio a ovaj ga udario s leđa i šta sad , opraštamo Kameruncu i on je čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije