Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Son povukao Tottenham i Mourinha prema Ligi prvaka

Heung-Min Son
Foto: Reuters/Pixsell
16.02.2020.
u 18:01

Tottenham je sada peti sa samo bodom zaostatka za četvrtoplasiranim Chelseajem

U 26. kolu Premier lige Tottenham je u nedjelju u gostima svladao Aston Villu sa 3:2, a pobjednički gol zabio je Korejac Heung-Min Son u sudačkoj nadoknadi.

Aston Villa je došla u vodstvo nakon što je stoper gostiju Toby Alderweireld u 9. minuti nespretnom reakcijom pospremio loptu u vlastitu mrežu, međutim uspio se iskupiti u 27. minuti kada je poslije kornera pogodio za 1:1.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2) Tottenham je početni zaostatak pretvorio u prednost nakon što je prethodno sudac dosudio penal za goste. Vratar Pepe Reina obranio je udarac Heung-Min Sona, ali lopta se odbila do Korejca, koji iz drugog pokušaja trese mrežu. 

Domaćini uspijevaju izjednačiti u 53. minuti. Najbolji engleski veznjak Jack Grealish izveo je korner, a stoper Bjorn Engels glavom zabija za 2:2.

Spursima se posrećilo u sudačkoj nadoknadi (90+4), kada je Heung-Min Son iskoristio lošu reakciju domaće obrane i donio pobjedu svojoj momčadi.

Dan ranije nogometaši Liverpoola nastavili su pobjednički niz u Premier ligi, iako su se morali dosta namučiti protiv Norwicha. Na kraju pobjedu "redsima" donio je Sadio Mane u 78. minuti.

Tottenham je sada peti sa samo bodom zaostatka za četvrtoplasiranim Chelseajem. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije