Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON SU MOGLI IZAĆI

Šokirala ih neodgovornost nakon popuštanja mjera: Radimo iste greške, to su idioti!

Foto: Screenshot/Twitter
1/2
27.04.2020.
u 22:00

Nisu dugo čekali, ulice su bile pune ljudi, roditelji s malom djecom, biciklisti...Čini se kako nisu najozbiljnije shvatili karantenu iz koje su upravo izašli, a posebno je to zasmetalo pojedinim nogometašima, točnije dvojcu iz Raya Vallecana, Oscaru Valentinu i Andriju Luninu

Španjolsku je žestoko pogodila pandemija koronavirusa, svi su poslani u karantenu osim odraslih koji su se mogli kretati samo ako idu na posao ili u kupovinu namirnica. 

Ipak, nakon što je broj zaraženih bio u silaznoj putanji, tamošnja vlada odlučila je popustiti s mjerama pa su nakon više od mjesec dana dopustili izlazak na ulice. 

Nisu dugo čekali, ulice su bile pune ljudi, roditelji s malom djecom, biciklisti...Čini se kako nisu najozbiljnije shvatili karantenu iz koje su upravo izašli, a posebno je to zasmetalo pojedinim nogometašima, točnije dvojcu iz Raya Vallecana, Oscaru Valentinu i Andriju Luninu. 

Oni su, blago rečeni, bili šokirani ponašanjem i neodgovornošću ljudi koji su preplavili ulice. 

- Pa kakve su ovo šetnje!? Pogledam na ulici i onda vidim ovo. Odgovornost na nuli, ponovno radimo iste pogreške i onda ćemo se začuditi kada nas ponovno zatvore. Uopće nam ne pomažete - napisao je Valentin, a Lunin je poručio kako su to 'čisti idioti!'.

>>> Pogledajte povratak hrvatskih sportaša na trening

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije