Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragičan kraj

Šokantna smrt bivšeg boksačkog prvaka, ubili su ga kroasani!

Mario Melo
Foto: Screenshot
05.11.2018.
u 20:33

Melo je vrhunac karijere doživio 1990. godine, kada je boksao za naslov prvaka svijeta u poluteškoj kategoriji po WBA verziji

Mario Oscar Melo, nekadašnji argentinski i južnoamerički boksački prvak u poluteškoj kategoriji, umro je u nedjelju u 56. godini u Pinamaru tijekom sudjelovanja na natjecanju u brzinskom jedenju kroasana.

Melo je taman u usta gurnuo treći kroasan kada se srušio, međutim dok ne dođu rezultati obdukcije, ostat će nejasno što je uzrokovalo smrt. Očita pretpostavka govori da su naprosto ugušio, ali je na tamošnjim portalima istaknuto da je bolovao od dijabetesa.

Nesretnom su čovjeku na mjestu tragedije pokušali pomoći vatrogasac i liječnik koji su se nalazili u publici, ali je nažalost preminuo po dolasku u bolnicu. 

Groznom su prizoru svjedočila i brojna djeca, a list Clarin prenosi da je voditelj manifestacije isprva bio uvjeren da se Melo samo šali kako bi zabavio publiku.

Melo je 1990. godine boksao za naslov prvaka svijeta u poluteškoj kategoriji po WBA verziji, ali ga je američki suparnik Michael Moorer nokautirao u prvoj rundi.

Ključne riječi

Komentara 4

VJ
Vl jedi govna
21:37 05.11.2018.

Imamo mi našeg kroasanbegovića

Avatar poljicanin
poljicanin
21:58 05.11.2018.

Na kraju u borbi protiv tri kroasana izgubio,tri jednostavno nije dobar broj...

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:38 06.11.2018.

Kaj bi bilo da je probao sa jegerom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije