Naslovnica Sport Ostali sportovi

Šok za kraj! Bolt se ozlijedio u zadnjoj utrci karijere!

Od atletike se večeras oprostio i Mo Farah koji je bio drugi u utrci na 5000 metara, iza Etiopljanina Edrisa.
12. kolovoza 2017. u 23:23 9 komentara 5497 prikaza
Usain Bolt
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/10

Usain Bolt oprostio se od vrhunske atletike. Htio se oprostiti medaljom u utrci štafeta 4x100 metara, no pamtit će zadnju utrku po ozlijedi. Trčao je Bolt zadnju izmjenu i onda se ozlijedio pedesetak metara prije cilja.

Sandra Perković Kava ju razbudila Sandra imala dodatni motiv: Motivirao me Nijemac Johannes Vetter

Pao je na stazu, lice se grčilo od bola, a onda se ipak ustao i došetao do ciljne ravnine. Zlato su osvojili neočekivano Britanci (37,47), ispred Amerikanaca (37,52) i Japanca (38,04).

[video: 21428 / ]

 

Od atletike se večeras oprostio i Mo Farah koji je bio drugi u utrci na 5000 metara, iza Etiopljanina Edrisa. Ostali rezultati – muški – koplje: Vetter (Njemačka) 89,89; desetoboj: 1. Mayer (Francuska) 8768; ženske – vis: 1. Lasitskiene 2,03; 100 m prepone: 1. Pearson (Australija) 12,59; štafeta 4x100 m: 1. SAD 41,82. 

SPORNI SKOK Srbi tvrde: Ostali smo bez medalje zbog Amerikanaca! SKOK U DALJ Srpkinja ostala bez medalje zbog bizarnog razloga: 'Sramota i nepravda!' ATLETIČARKA U BOLNICI Strašna nesreća: Zapela za preponu i zamalo slomila vrat!
Sezona skijanja
Sezona skijanja
Kada se putovanje pretvori u noćnu moru

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar CHOW
  CHOW:

  ho ho ho; čuj ovo Mo Farah, valjda licemjernim Englezima i Europljanima prihvatljivije da se dive čovjeku pod imenom Mo a ne Mohamad

 • kentie:

  U zadnje vrijeme su mi malko čudni ti "nagli" završeci briljantnih karijera atletičara, fantazista, mazohista, sadista i pehista...valjda je u pitanju doping i dopuštena sredstva...kako WADA jača, sve je manje prostora za kemičare, alkemičare i farmakologe...neko šapne i prišapne na ... prikaži još! ufce majstoru opsjena, sjena i utvara da je njegov čudotvorni napitak i cock tail na crnoj listi dopinga...i njegov pulen do jučer nezadrživa maketa i raketa preko noći postaje sporovozna lokomotiva parnjača iz 19. stoletja...pa se dogadjaju čudesne zgode i prigode na tartanu; do zla boga loš start na stotki i jedva počupana i isčupana bronasta kolajna; i onda u koljektivnoj raspaljotki štiri puta štiristo metrov, creme de la creme prvenstva, zlji grč na samo dvajes mjetrov u zadnjoj izmjeni i pad u mast i propast, jad, tugu, očaj, ridaj i nemoćni bijes za totalno upropašteno i pokakano....jamaica, jamaica jadna li ti majka i pomajka...nakupenda malaica....jamaica, jamaica...bolt, bolt mam zemi kolt, morti buš bolše gadijal očima sokolovim metkom na stotku...

 • dalibor.hren:

  Ironman0105 je u pravu! To je bila gluma, a razlog je nemoć i "pivski trbušćić" Usaina Bolta!