Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKOK U DALJ

Srpkinja ostala bez medalje zbog bizarnog razloga: 'Sramota i nepravda!'

Foto: Reuters
12.08.2017.
u 08:53

"Pod jedan - nepravda. Pod dva - iz Srbije. Znam da je zlato moje. Kad-tad - poručila je Španović.

Gledatelji na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu sinoć su mogli vidjeti jednu vrlo neuobičajenu scenu. Srpska skakačica u dalj Ivana Španović ostala je bez medalje zbog - broja na leđima.

Španović je u posljednjem pokušaju vidno išla preko sedam metara što bi joj vjerojatno donijelo zlatnu medalju. No, pri doskoku joj se odvojio donji dio startnog broja te ostavio trag u pijesku koji je bio bitno kraći od mjesta na koje je Srpkinja doskočila (6,91). Na kraju je slavila Brittney Reese iz SAD-a sa 7,02 metra, dok je Španović bila četvrta sa 6,96.

1/8

Atletski savez Srbije odmah je uložio žalbu koja je odbijena.

- Komisija je odbila žalbu. Ivana Španović je žrtva elektronske greške. Sramotno suđenje ženskog skoka u dalj - poručio je predsjednik saveza Veselin Jevrosimović.

Španović je bila vidno razočarana.

- Pod jedan - nepravda. Pod dva - iz Srbije sam. Znam da je zlato moje. Kad-tad - poručila je Španović.

 

1.Nepravda. 2.Iz Srbije sam. Znam da je zlato moje. kad-tad.

Objavu dijeli Ivana Španović (@ivanaspanovic)

Komentara 176

DU
Deleted user
09:12 12.08.2017.

Na žalost pravila su takva kakva jesu, nema veze s time je li iz Srbije ili neke druge zemlje. Ne znam tko joj je pričvrstio broj, je li organizator, trener ili ona sama, glavni krivac je ta osoba.

LO
lojtra1
09:13 12.08.2017.

Kriteriji za ocjenu nečije ljepote su uglavnom subjektivni a mogu imati i kulturološki temelj. No nametati drugome svoje stavove po tim pitanima uvijek odaje primitivnu osobu. Tim više što je na ovoj temi i ovakvom članku "ljepota" sekundarna stvar.

DU
Deleted user
09:08 12.08.2017.

bem ti državu kad ni pribadaču poštenu nemaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije