Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPUŠTENA JE

Skandal trese europskog velikana: Zaposlenica kluba snimila kućni uradak, igrač joj ga ukrao i objavio

Serie A - AS Roma v Napoli
ALBERTO LINGRIA/REUTERS
15.03.2024.
u 17:04

Nogometna Italija bavi se skandalom iz kluba koji je u reakciji optužio ljude da vrše napad na njega

Jedna je zaposlenica talijanskog nogometnog kluba AS Roma otpuštena s radnog mjesta nakon što su u javnost procurile njene privatne video-snimke seksualne provenijencije. 

Prema navodima talijanskih medija, do njih je tajno došao jedan junior kluba, igrač Romine Primavera-momčadi i brže-bolje ih proširio među suigračima te ih plasirao na društvene mreže.

Navodno, sad već bivša zaposlenica Rome na snimkama spolno opći sa svojim dečkom. Video je ukraden s njenog mobilnog telefona, bez njenog znanja. Kako saznaje Il Fatto Quoditiamojunior Rome od ranije je znao za postojanje snimki. Pitao je klupsku zaposlenicu mobilni telefon kako bi nekog nazvao, a u stvari je krenuo kopati po video-galeriji s koje si je poslao snimke i krenuo ih dalje distribuirati

Zanimljivo, službeno priopćenje kluba ne govori ni o kakvoj kazni za dječaka, juniora Rome. Ali, podvlači da je zaposlenica kluba dobila otkaz. To se dogodilo još u studenom prošle godine, a otada do danas video-uratke su vidjeli i ostali klupski zaposlenici te igrači.

"Nismo mogli više surađivati nakon svega. Zaposlenica je dobila otpremninu, bilo je to neprihvatljivo ponašanje", naveli su iz Rome ranijih dana, kada je čitava afera isplivala u javnost. U današnjem priopćenju naveli su pak da je sve ovo bilo smišljeno kako bi se klub destabiliziralo sada, u ključnoj fazi sezone, kada se bori za mjesto u europskim kupovima. 

Inače, u čitavu se priču, kako piše list Gazzetta Dello Sport, uključilo i tužiteljstvo pri Talijanskom nogometnom savezu. Otvorena je istraga koja bi trebala rasvijetliti čitav slučaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije