Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TALIJANSKIM MEDIJIMA

Tudor odlazi u Serie A? Talijanskom velikanu je Hrvat glavna želja

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant le RC Lens à l'Olympique de Marseille au stade Bollaert-Delelis à Lens
Foto: LAURENT SANSON
1/4
14.03.2024.
u 17:16

Tudorov posljednji angažman bio je u Marseilleu. Klub je napustio u ljeto 2023. godine, nakon lošeg završetka sezone kada je momčad s juga Francuske uz tri poraza u posljednje tri utakmice pala na treće mjesto tablice i kvalifikacijske runde za Ligu prvaka

Nakon poražavajuće igre u dosadašnjem djelu domaće sezone i ispadanja iz osmine finala Lige prvaka (ukupno 3:1 protiv Bayerna), Maurizio Sarri otišao je s mjesta trenera Lazija. Kap koja je prelila čašu bio je poraz protiv Udinesea (2:1), treći uzastopni u Serie A.

Momčadi iz srca Italije treba novi strateg, a oko pozicije kruže brojna velika imena. Prema navodima transfer insajdera Gianluce Di Marzija, kandidati za novog trenera su Cristian Brocchi, Miroslav Klose i Tommaso Rocchi. 

GALERIJA Lazio pao u Münchenu (3:0). Kane odveo Bavarce u četvrtinu finala Lige prvaka

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant le RC Lens à l'Olympique de Marseille au stade Bollaert-Delelis à Lens
1/7

U spekulacije se uključio i Calciomercato s tvrdnjama da bi hrvatski stručnjak Igor Tudor mogao biti u igri za preuzima klupe rimskog kluba. Priključuje im se i insajder Matteo Moretto i ističe kako je upravo Tudor glavna želja kluba.

"U sljedećih nekoliko sati se očekuju kontakti kojima će se ubrzati dogovor. Za Tudora je spreman ugovor do kraja sezone uz dodatak još jedne nakon toga", naveo je Moretto.

VEZANI ČLANCI:

Tudorov posljednji angažman bio je u Marseilleu. Klub je napustio u ljeto 2023. godine, nakon lošeg završetka sezone kada je momčad s juga Francuske uz tri poraza u posljednje tri utakmice pala na treće mjesto tablice i kvalifikacijske runde za Ligu prvaka. Ukoliko dođe u Rim, dočekat će ga momčad na devetom mjestu prvenstvene ljestvice.

VIDEO Poljud će eruptirati! Ivan Perišić igra u subotu? Ostavio poruku koja je cijelu Dalmaciju digla na noge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije