Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA NA OPERACIJU

Šok u Hajduku: Pojačanje sedam mjeseci izvan terena!

Dino Beširović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
04.08.2018.
u 18:43

- Operacija će biti izvršena u idućih 20-ak dana, a procjena vremena oporavka i povratka na travnjak je minimalno sedam mjeseci - stoji u priopćenju Hajduka.

Dino Beširović ovog je ljeta stigao u Hajduk iz Radnika iz Bijeljine.

Igrao je 90 minuta u teškom 4:1 porazu protiv Osijeka, a onda se u sedmoj minuti uzvratne utakmice Europske lige protiv Slavije u Sofiji u četvrtak ozlijedio.

Dodatni pretrage napravljene su u Splitu, a utvrđeno je da se radi o težoj ozljedi lijevog koljena koja zahtijeva operativni zahvat i dužu postoperativnu rehabilitaciju.

>> Pogledajte i kako Lovren dvogledom traži Vrsaljka

- Operacija će biti izvršena u idućih 20-ak dana, a procjena vremena oporavka i povratka na travnjak je minimalno sedam mjeseci - stoji u priopćenju Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar majmunranko
majmunranko
19:01 04.08.2018.

Hajduku to uopće nije važno, njemu je važno samo to da su oni poštenjačine, a svi drugi mafija. Ok, tu i tamo opljačkaju poneku benzinsku, ali to se kod poštenja podrazumijeva.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:35 05.08.2018.

Nema veze, ionako je Split pun Bosanaca, pa lako mogu naći zamjenu.

OL
Oldmarinero
23:48 04.08.2018.

Ono je itako bila INA-pumpa prije nego su je Srbi maznuli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije