Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Šok u Engleskoj! Liverpool prosuo bodove kod slabašnog Brightona

Premier League - Brighton & Hove Albion v Liverpool
Kirsty Wigglesworth/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.11.2020.
u 15:35

Liverpool je poveo u 60. minuti pogotkom Dioga Jote, a u trećoj minuti sučevog dodatka izjednačio je Pascal Gross iz kaznenog udarca dosuđenog na intervenciju VAR-a, koji je Liverpoolu poništio i dva pogotka zbog zaleđa

 

Nogometaši Liverpoola odigrali su 1-1 (0-0) na gostovanju u Brightonu u prvoj utakmici subotnjeg programa 10. kola engleskog prvenstva.

Liverpool je poveo u 60. minuti pogotkom Dioga Jote, a u trećoj minuti sučevog dodatka izjednačio je Pascal Gross iz kaznenog udarca dosuđenog na intervenciju VAR-a, koji je Liverpoolu poništio i dva pogotka zbog zaleđa.

Domaća momčad je imala prve velike prilike na utakmici, a najveću je u 20. minuti propustio Maupay koji je promašio kazneni udarac, dosuđen zbog prekršaja Williamsa na Connollyju, poslavši loptu pokraj vratnice.

Liverpool je u 34. minuti postigao pogodak. Mohamed Salah je pobjegao obrani domaćih, dobio odličnu loptu i spretnim udarcem poslao loptu u mrežu pokraj istrčalog Ryana. No, VAR je prosudio da je Salah za dužinu nožnih prstiju bio u zaleđu pa je taj pogodak poništen.

U 60. minuti ni VAR nije mogao ništa naći čime bi poništio pogodak Dioga Jote. Portugalcu je loptu ostavio Salah, a ovaj je preciznim udarcem s 13 metara u sredini kaznenog prostora svladao domaćeg vratara.

No, u 84. minuti je opet VAR bio na strani domaćina. Mane je postigao pogodak glavom, ali je malo požurio s ulaskom prema vratima i našao se pola metra u zaleđu.

I kad je Liverpool trebao izdržati još pet minuta sučevog dodatka, VAR je opet "radio" protiv Kloppove momčadi. Pregledom snimke sudac Attwell je vidio udarac Robertsona po stopalu Welbecka i odlučio po drugi put pokazati na bijelu točku. Pascal Gross je bio precizan te donio prvi bod svojoj momčadi u premierligaškim sudarima s Liverpoolom.

Liverpool je privremeno zasjeo na vrh ljestvice s 21 bodom, jednim više od Tottenhama. Brighton je s 10 bodova ostao na 16. poziciji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
16:30 28.11.2020.

Iz kola u kolo im poništavaju golove iz samo sucima u VAR sobi poznatog zaleđa ( Everton Mane, danas Salah ) , sude smiješne penale u 92. min. Očito Redsi ne smiju do naslova ove godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije