Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Snježna oluja izazvala kaos u Dallasu, tamošnja vlada zatvorila dvoranu

NHL: Nashville Predators at Dallas Stars
Jerome Miron/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.02.2021.
u 00:02

Temperatura se u Teksasu spustila debelo ispod ništice

Utakmica između košarkaša Dallasa i Detroita, koja je trebala biti odigrana u četvrtak, odgođena je zbog esktremnih vremenskih uvjeta u Dallasu, priopćili su u utorak iz ureda NBA lige.

Jug SAD-a zahvatila je snježna oluja, temperatura se u Teksasu spustila debelo ispod ništice, što je natjeralo tamošnju vladu na zatvaranje American Airlines Centera, dvorane u kojoj Mavericksi igraju domaće utakmice.

Iz NBA lige su u utorak priopćili i odluku o odgodi tri utakmice San Antonio Spursa koji se nalaze na turneji među klubovima Istočne konferencije, a na testiranju nakon nedjeljnog dvoboja u Charlotteu imali su četvoricu pozitivnih igrača na Covid-19. Zbog toga su odgođene i dvije utakmice Hornetsa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
03:35 17.02.2021.

Kaos sa vremenom u Dallasu neće trajati baš dugo ali dugo može tamo trajati veselje da Mavericksi imaju bijelog Michaela Jordana u liku Luke Dončića koji ruši NBA individualne statistike i pokazuje da Slovenija unutra stabilne schengenske žilet žice ima NBA ćudo i naslov prvaka u košarci a unutra Bijele kuče je imala ženu predsjednika. One sramnije uloge vanka žilet žice Schengena i vanka ograde Bijele kuče na trotoaru ostaju za one sramne koji nemru, neznaju ili nemaju kvalitet i dignitet da uđu i budu unutra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije