Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIKOVA SURADNICA

Snježana Petika drugi put u mjesec dana mora u vatru: 'Uvijek mi je lijepo tu'

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
13.04.2021.
u 09:30

- Jako sam sretna što smo se opet okupile i što ćemo igrati utakmice jer se uvijek veselim igrati s ovom ekipom.

Hrvatske rukometašice, brončane s posljednjeg Europskog prvenstva, okupile su se jučer u Zagrebu odakle su otišle u Poreč gdje će se tjedan dana pripremati, ali i igrati utakmice HEP Croatia kupa. Zbog koronavirusa neće biti izbornika Nenada Šoštarića te igračica Larisse Kalaus i Paole Posavec, dok će zbog ozljede izostati Korina Karlovčan. Zbog toga je naknadno pozvana Kristina Plahinek iz Umaga. Reprezentaciju će voditi prva suradnica izbornika, Snježana Petika. Tako je bilo i na posljednjem okupljanju prije mjesec dana.

– Jako sam sretna što smo se opet okupile i što ćemo igrati utakmice jer se uvijek veselim igrati s ovom ekipom. O Brazilkama ne znamo puno jer nismo nikad igrale protiv njih. Znamo da puno njih igra u Europi i da igraju brzo. S Nizozemskom smo igrale, ali ne znam u kojem će sastavu sad doći. Tako da mislim da će obje utakmice biti jake. Mi ćemo, kao i uvijek, dati sve od sebe, to je ono što možemo obećati – istaknula je Dora Krsnik, reprezentativka Hrvatske.

Definirana je i satnica turnira. Susreti s Nizozemskom (14. travnja) i Brazilom (16. travnja) počet će u 20 sati. Utakmica Nizozemska – Brazil (15. travnja) igrat će se, na zahtjev brazilske televizije koja će je izravno prenositi, u 18 sati.

– Predivno mi je ponovno biti tu. Razdoblje iza mene na trenutke mi je bilo teško, a na trenutke bila sam sretna. Sve novo bilo mi je novi izazov, a zbog sitnica bila sam sretna, prvo kad sam počela šetati pa trčati, a kad sam počela trenirati, onda sam bila najsretnija. Imala sam sve pod kontrolom, znam sve što se događalo, iako nisam bila prisutna. Mislim da će nam odlično doći HEP Croatia kup jer igramo s jakim reprezentacijama, tako da ćemo sad vidjeti u kakvom smo stanju nakon EP-a, ali i da vidimo u kakvom smo stanju za sljedeće kvalifikacije, koje trebamo odigrati za EP. Meni je uvijek lijepo doći u reprezentaciju, uvijek je u njoj atmosfera predivna – rekla je povratnica Ivana Kapitanović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije