Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJAJU IZ KLUBA

Smrt dječaka (9) ujedinila Srbiju: Pokrenuli peticiju i protest 'Pravda za Stefana'

Foto: OFK GOL/FACEBOOK
1/2
23.07.2021.
u 19:27

Dječaka je u nedjelju navečer na pješačkom prijelazu automobilom udario vozač L. G. (38) koji je potom pobjegao

Srbija je potresena smrću  9-godišnjeg dječaka Stefana koji je preminuo od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u beogradskom naselju Karaburma.

Dječaka je u nedjelju navečer na pješačkom prijelazu automobilom udario vozač L. G. (38) koji je potom pobjegao.

Od Stefana se oprostio i nogometni klub "Gol", čiji je on bio član.

"Dragi roditelji i prijatelji, ne znamo kako ovo da izustimo i napišemo. Naš dragi Stefan, naš mali anđeo, malo prije se otisnuo u carstvo nebesko. Nije izdržao. Dragi naš Stefane, teško je prihvatiti istinu da se više nikada na ovom svijetu nećemo vidjeti. Bio si predivno dijete, velika nada za tvoje sportske želje. Sada se svi opraštamo od tebe jer odlaziš na vječni počinak. Uvijek ćeš ostati u srcu tvojih trenera i drugara koji će svaki sljedeći gol posvetiti tebi. Anđeli neka te čuvaju, a mi od zaborava!"

Koliko je ova vijest potresla susjednu zemlju pokazuje i akcija i peticija 'Pravda za Stefana', koja je pokrenuta.

"Pravda za Stefana, preispitivanje suda, tužilaštva, svih državnih organa. Povodim ubojstva malog Stefana (9) i puštanja ubojice na slobodu! Da svi budu isti pred zakonom, nema više zataškavanja i izbjegavanja odgovornosti", stoji u opisu spomenute Facebook grupe koja već ima preko 3 tisuće članova, a za večeras je najavljen i veliki građanski protest u naselju u kojemu je okončan Stefanov mladi život.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije