Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga utakmica finala

Smodlaka: Ako ne možemo pobijediti, neka barem bude zanimljivo

04.07.2020.
u 10:32

Za finale su potrebne dvije pobjede, u slučaju pobjede Jadrana igrala bi se i treća utakmica (u Zagrebu), što Splićani priželjkuju

Ako se u srijedu u Zagrebu i nije mogao gledati vaterpolo pod zvijezdama (jer je bilo oblačno), večeras u 21 sat na splitskom Zvončacu zvijezda svakako neće nedostajati.

Ni na nebu ni u bazenu gdje će uzvratnu polufinalnu utakmicu doigravanja za hrvatskog vaterpolskoga prvaka igrati splitski Jadran i zagrebačka Mladost. Zagrepčani su u prvoj utakmici pobijedili s 13:12 u uzbudljivoj završnici

– Imali smo mi i 12:6, mislili smo da je utakmica gotova, a jadranaši su nas ipak gotovo stigli. Sigurno je da će i u Splitu biti teška utakmica, oni će se jako napaliti, a na nama je da mirnom, discipliniranom i požrtvovnom igrom dokažemo da smo bolja momčad i da već na Zvončacu osiguramo finale – kaže igrač Mladosti Lovre Miloš.

Za finale su potrebne dvije pobjede, u slučaju pobjede Jadrana igrala bi se i treća utakmica (u Zagrebu), što Splićani priželjkuju, ali...

– Teško da u ovom sastavu možemo parirati Mladosti, ali to je za nas poseban izazov, borit ćemo se. Ako i ne možemo pobijediti, barem neka bude zanimljivo kao u Zagrebu – nada se Jadranov trener Mile Smodlaka, igračka legenda Juga.

A Stručna komisija Regionalne lige (Jelenić, Milinić, Bebić) na temelju prijedloga trenera proglasila je najbolje pojedince ovogodišnjeg prvenstva. Najbolji igrač je mladostaš Luka Bukić (on je i najbolji strijelac), najbolji vratar Ivan Marcelić, također iz Mladosti, a najbolji mladi igrač Miroslav Perković (Jadran HN). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije