Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO

Odbio je igrati za Hrvatsku, a sada je dobio produljenje ugovora

Nikola Kalinić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.07.2020.
u 22:24

„Produžio je ugovor do 30. kolovoza a onda ćemo vidjeti“, rekla je osoba upoznata s pregovorima.

Hrvatski napadač Nikola Kalinić (32) produžio je ugovor s Romom na dodatna dva mjeseca, do 30. kolovoza, nakon čega će otpočeti novi pregovori oko njegove budućnosti.

Atlético Madrid je posudio bivšeg hrvatskog reprezentativca Romi do 30. lipnja a u utorak je istekla ta jednogodišnja posudba.

„Produžio je ugovor do 30. kolovoza a onda ćemo vidjeti“, rekla je Hini osoba upoznata s pregovorima.

Roma će zatim imati pravo otkupa njegovog ugovora. Kalinićeva cijena se kreće oko 6,8 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Kalinić je u četvrtak odigrao 72 minute u domaćem porazu petoplasirane Rome s 0-2 od Udinesea koji zauzima petnaesto mjesto u talijanskom prvenstvu. U tamnocrvenom dresu Rimljana sudjelovao je u 16 utakmica zabivši dva gola i upisavši dvije asistencije.

Kalinić je u ljeto 2018. bio prešao iz Milana u Atlético gdje je odigrao jednu sezonu. S madridskim klubom ima ugovor do 30. lipnja 2021. godine.

Podsjećamo, Kalinić je  izazvao burne reakcije u Hrvatskoj, ali i u svjetskoj javnosti, prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Pred kraj utakmice s Nigerijom odbio je ući u igru nakon čega ga je izbornik Zlatko Dalić usred prvenstva poslao kući.  Kalinić je tada tvrdio da je imao problema s leđima, a Dalić je poslije otkrio da to nije bio prvi njegov "neposluh".

Ključne riječi

Komentara 1

NI
niko63
13:59 04.07.2020.

Koji napadač, 2 gola u 16 utakmica, kome taj još treba? Hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije