Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENSKI NOGOMET

Smjena na klupi reprezentacije, umjesto Prskala stigla Stella Gotal

17.10.2021.
u 15:00

Ona je i izbornica ženske reprezentacije do 17 godina te trenerica ženskog nogometnog kluba Lepoglava.

Hrvatsku žensku nogometnu A-reprezentaciju uskoro očekuju dvije gostujuće kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2023. godine protiv Italije (Castel di Sangro, 22. listopada) i Švicarske (Zürich, 26. listopada). Riječ je o najtežim suparnicima u skupini. Uostalom, od Italije smo već uvjerljivo izgubili u Karlovcu, a Švicarska nas je u prošlim kvalifikacijama za plasman na Europsko prvenstvo dvaput pobijedila.

Hrvatsku će u ovim dvjema utakmicama voditi v.d. izbornice Stella Gotal, reprezentacija se okuplja u ponedjeljak, 18. listopada, u 12 sati u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici. Ona je za ova dva susreta pozvala sljedeće igračice: Doris Bačić (Sporting), Ivana Kirilenko (Split), Janja Čanjevac (Split), Antonia Dulčić (Split), Fatjesa Gegollaj (Split), Petra Pezelj (Split), Katarina Pranješ (Split), Martina Taritaš (Dinamo), Maria Kunštek (Osijek), Izabela Lojna (Osijek), Anela Lubina (Osijek), Andrea Glibo (Sturm), Leonarda Balog (Pölten), Nika Petarić (Dinamo), Petra Bračević (Dinamo), Karla Jedvaj (Dinamo), Helena Spajić (Dinamo), Ana Filipović (Dinamo), Lea Zdunić (Dinamo) i Ana Jelenčić (Hellas Verona).

Stella Gotal na klupi je privremeno zamijenila Matu Prskala koji je bio izbornik dvije godine, no morao je otići zbog loših rezultata reprezentacije u posljednje vrijeme. Stella je inače izbornica ženske reprezentacije do 17 godina i trenerica ženskog nogometnog kluba Lepoglava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije