Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO

Slovenski reprezentativac našao se u velikom skandalu? 'Kako možeš biti toliko glup'

Instagram / Benjamin Verbič
28.09.2022.
u 21:29

28-godišnji reprezentativac teško će objasniti ovaj događaj javnosti.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka koja je slovenskog reprezentativca Benjamina Verbiča uhvatila u velikom skandalu.

Njegova sada bivši supruga Alvina, objavila je video u kojem se nalazi prilično pripit te u društvu nekoliko djevojaka, rekla je da se to dogodilo u pauzi između dvije zadnje utakmice Lige nacija. 

'Sram vas bilo! Zabava u pauzi reprezentacije je normalna ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup - napisala je igračeva donedavna supruga, prenosi ruski portal Sport Express.

Foto: Instagram / Alvina Verbič

Par se upoznao tijekom razdoblja kada je Verbič igrao za kijevski Dinamo, u kolovozu su dobili prinovu. 

- Slike i videosnimke objavila je moja bivša partnerica, majka mojeg djeteta. Objavljeni materijal je jako star, sve što je napisala - nije istina - pravdao se slovenskoj javnosti ofenzivac grčkog Panathinaikosa

Nakon toga su obrisali zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Navodni incident nije smetao izborniku Keku pa je stavio Verbiča u prvi sastav protiv Švedske (1:1). 

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije