Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽARILE SE DRUŠTVENE MREŽE
Povratak na članak

Slovenci su ovo jedva dočekali! Pogledajte kako je njihov savez 'bocnuo' HNS

A ovu su pobjedu u slovenskom savezu jedva dočekali kako bi "bocnuli" HNS preko društvenih mreža.

Komentari 192

DE
Dezider
08:36 25.03.2021.

Dalić je loše složio i vodio momčad, a igrači su očekivali da će se Slovenci sami predati. Prolaznu je ocjenu jedino zaslužio Modrić.

VL
CR
crna.rupa
08:47 25.03.2021.

Čestitam Slovencima i gospodinu naročito Keku. Nije dovoljno imati razvikane "zvijezde", moraš ih i posložiti, moraju te poštovati i ono njavažnije SLUŠATI i raditi što im NAREDIŠ.

VL
DU
Deleted user
08:31 25.03.2021.

Ne serite.Slovenci zasluženo dobili,naši mlaki i nikakvi...

VL
NE
Nemanadimak
08:36 25.03.2021.

Strasno losa igra. Ne mozes gurati loptu bezveze u bunker. Morali su im dati loptu pa neka Slovenci grade napad i grese. Ovako smo radili tocno kako su oni htjeli. Oni su igrali da zabiju jedan gol i to je to. Mi do sutra ne bismo dali gol njima kroz taj bunker.

VL
UM
umnjak
09:13 25.03.2021.

E jesu bitni... iskoristili nas los dan.

VL
NE
Nemanadimak
08:43 25.03.2021.

Odmah nakon poraza u finalu govorio sam kako bi sa normalnim trenerom osvojili zlato. Sa takvim igracima osvojiti srebro je neuspjeh. Francuzi nemaju upola tako dobru momcad i dosli su do zlata samo zbog dobrog trenera.

VL
DU
Deleted user
09:21 25.03.2021.

Nogomet je sličan rukometu... Hrvatska je spora, bezidejna, neučinkovita i nemotivirana.

VL
SA
SamoIstina
08:25 25.03.2021.

Ja bih kazao, Hrvatska poklonila bodove Slovencima, kao dobar gost! Ovo je antireklama nogomet što su igrali Slovenci! Zatvorili su se u bunker, autobus ili kako to već kažu i šutirali loptu što dalje od gola, a umorni i neprepoznatljivi Hrvati igrali oko njih kao mačak oko vruće kaše. I onda izađu jednom u poluvremenu do 16 metara i zabiju sretni odbijanac. Eto to vam je ukratko sinoošnja analiza. Ako se nama trebao dogoditi kiks i poraz, a statistički je to neminovnost, onda je najbolje da je to bilo sinoć. Trebamo i razmisliti o pojedinim igračima koji u reprezentaciju dolaze na kratki predah od klupskih obveza.

VL
VL
????
08:58 25.03.2021.

Taj, kako prvi komentar veli, sretni odbijanac se našima prečesto događa da bi to bila slučajnost. Nama se u svakoj utakmici događa takav za nas nesretni a za protivnika sretni odbijanac. Kao u vrijeme Ćire Blaževića. MEni nije jasno zakaj najbolje rezultate postignu dva najgora trenera koja smo imali. I za Ćiru i za Dalića je ne samo Bilić nego čak i tv-serviser doktor nogometa. Možda bi još jedan poraz protiv Cipra bilo najbolje kaj se može dogoditi pa nam možda HNS dovede pravog trenera. Samo bojim se da je sljedeći Bjelica, da bi ga makli iz Osijeka sad kad je postao konkurent Dinamu.

VL
GR
Grmeč
16:06 25.03.2021.

Samo sam čekao da počnete pljuvat po Daliću! Jedina njegova pogreška je izvlačenje Vlašića. Iako nije njegova prirodna pozicija, bio je jedini opasan. Slovenci su igrali čisti bunker (Kekov katanačo), fizički jači i brži tražili su samo kontru, nažalost iz odbijanca su uspjeli poentirat i točka. Slovenci tehnički nisu dorasli, ali su diciplinom nadoknadile manjak kvalitete!

VL
Avatar CUBE
CUBE
22:24 26.03.2021.

Mnogo smo se kroz istoriju sa njom susretali 😂

VL
Avatar CUBE
CUBE
22:20 26.03.2021.

Zadovoljna premijerka inicira gospodarski rast 😄

VL
Avatar CUBE
CUBE
22:19 26.03.2021.

Ana voli Milicu 🥰

VL
PS
popevke sAm slagal
09:27 25.03.2021.

Ovo je Dalićev poraz. Vrijeme je za Bjelicu. Samo nisam siguran koliko bi tada igrača Dinama moglo primirisati reprezentaciji. Očito traje osvetnička misija. Eto jučer, siguran sam, npr., da bi Majer bio bolje rješenje od "niš koristi" Kovačića.

VL
Avatar CUBE
CUBE
22:28 26.03.2021.

Kažu neki da je stara srpska izreka 'zreo za sekirče' ostala kao podsjetnik na davna vremena kad su Srbi upražnjavali jedan krajnje morbidan običaj pod nazivom – lapot. Po tom mitskom senicidu, kada muškarac navrši 60 godina, postaje teret za kuću i obitelj, pa je na sinu ili najbližem muškom srodniku, ako nije imao sina, bilo da ga odvede u planinu i ritualno ubije, udarajući močugom (batinom), sjekirom ili maljem po pogači koju je 'starac' držao na glavi. To je simboliziralo da više nije dostojan hljeba, a samim time ni života, jer više nije u stanju privređivati i njegovo uzdržavanje postalo bi prevelik teret! Običaj se, kažu, zadržao skoro do kraja 19. stoljeća, kada je zakonom zabranjen. 🪓🪓🪓

VL
Avatar CUBE
CUBE
23:47 26.03.2021.

I to košta

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:57 26.03.2021.

Zaboravio sam spomenuti da moji provokativni postovi podtaknu vjecne neprijatelje a ustvari balkansku bracu po krvi, jeziku i kulturi da raspravljaju i razmjene stavove. To je super i meni je zbog slabijeg znanja balkanskog jezika težko razluciti koji postovi su od naših balkanskih dobrih prijatelja a koji od balkanskih susjeda. A makar ste brača po skoro svemu jedni ste ljudi a drugi ste gori od nas Slovenaca dakle ljudsko dno.

VL
JA
jadnatikoza
08:38 25.03.2021.

Izgubili i šta sad? Pa ne mogu zato isti igrači biti jedan dan heroji a drugi dan u crnoj kronici

VL
ST
sttipe
10:16 25.03.2021.

Kontraška igra je uvik lipša i učinkovitija nego dosadno prebrojavanje s liva na desno di ti stoperi vise, oće li krivo dodat ili im neko prisić koji balun. I šta god sigurnije igraš, dalje si od gola, a bliže kontri.. Volija bi da Hajduk tako prestane igrat! Bolji je i bunker!!!

VL
PO
postolar
09:51 25.03.2021.

Slovenci su igrali jedini kako znaju, ovo je njihov vrh, pobijedili su i sa te strane su napravili točno to što se trebali. Pobjeda je pobjeda bez obzira kakva bila. Tragično je da je Daliću momčad izgledali katastrofalno na terenu. Bez motivacije bez volje i želje i ono najgore bez ideje. Igra bez klasičnog napadaća a igraš protiv bunkera. I onda najsmiješnijih izjava Vrsaljka da nije sve loše !? O je, loše je i miriše na to da se nećemo kvalificirati jer će točno ovako i Cipar i Malta igrati protiv nas pa i Slovačka djelomično. Pa ti Daliću daj ostavku i pusti nekog drugog jer ti momčad nakon polufinala SP 2018, nije odigrala poštenu utakmicu. To je činjenica. Jedna pobjeda u zadnjih 10 utakmica uz jednu po jedu i jedva remija i čak 7 poraza. Gol razlika katastrofalna, prosjek primljenih golova 2,3 po utakmici. Jedina utakmica je protiv Slovačke u kojoj nismo primili gol. Mi moramo priznati da nismo čak ni prosječna momčad. Stara slava brzo blijedi a sramoćenje iz utakmicu u utakmicu se nastavlja. Jedini dobar je Luka Modrić a ni on ne može sam dobiti utakmicu. Lovren i Vida su izgubljeni u prostoru i vremenu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.