Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kickboxing

Slomio sve kosti ruke, a ide na svjetsko prvenstvo

Ivica Ivić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
20.11.2019.
u 15:23

Želim puno sreće svim ostalim hrvatskim borcima i cijeloj reprezentaciji. Znam da je potrebno puno odricanja, rada i truda, a ponekad i sreće da bi se bilo na vrhu svijeta – rekao je Ivica Ivić.

Hrvatska kickboxing reprezentacija otputovala je na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u turskom gradu Antaliji od 24. studenog do 1. prosinca.

Zbog svojih izvrsnih nastupa na državnim prvenstvima ove godine će za reprezentaciju nastupati i Armusovi članovi Ivica Ivić i Nikola Josipović uz pratnju  pomoćnog trenera Matije Mađerića.

Matija, koji je na prošlom svjetskom natjecanju osvojio srebrnu medalju, također je trebao nastupiti u Turskoj  ali je nažalost morao otkazati zbog ozljede koljena pa će na ovom natjecanju pomoći u pripremi naših preostalih boraca da postignu što bolje rezultate.

Zanimljivo je da je Ivica Ivić, koji je otputovao s puknutim mišićem na lijevom ramenu u dužini tri centimetara, posljednji put nastupao na svjetskom prvenstvu prije 16 godina. Zadnji put je na svjetskom prvenstvu bio 2003. godine u Parizu kada je osvojio peto mjesto.

Od tada do danas imao je brojne ozljede - puknuće bicepsa na obje ruke, lom većinu kostiju šake lijeve ruke kao i puknuće podlaktice i nadlaktice na istoj toj ruci.

-  Nakon ovogodišnjeg nastupa na državnom prvenstvu gdje sam osvojio prvo mjesto dogodila se ova ozljeda s ramenom i uz pomoć liječnika primam blokadu koja mi olakšava bolove. Ovu priliku jednostavno nisam želio propustiti.

Moramo spomenuti i našeg Nikolu koji svojim nastupima oduševljava gledatelje. Ovo mu je prvi nastup na ovakvo velikom natjecanju. Od kad smo saznali da idemo u Tursku uložili smo puno truda u pripreme. Želim puno sreće svim ostalim hrvatskim borcima i cijeloj reprezentaciji. Znam da je potrebno puno odricanja, rada i truda, a ponekad i sreće da bi se bilo na vrhu svijeta – rekao je Ivica Ivić.

Komentara 1

Avatar Psychlist
Psychlist
16:35 20.11.2019.

Puno sreće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije