Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Ne)moguća misija

Senzacionalna vijest: Dinamo gleda kako vratiti na Maksimir hrvatskog reprezentativca!

Dinamo - Šahtar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
20.11.2019.
u 09:47

Juventus traži kome bi posudio/prodao hrvatskog reprezentativca, međutim problem stvaraju financije.

Hrvatski prvak Dinamo najozbiljnije razmišlja o povratku Marka Pjace u Maksimir. Potvrdili su to izvori iz kluba koji su ujedno istaknuli da je u pitanju vrlo zahtjevna operacija neizvjesnog ishoda.

Da skratimo priču, Juventus traži kome bi posudio/prodao hrvatskoga reprezentativca, međutim problem stvaraju financije.

Stara dama u slučaju posudbe traži nekoga tko bi pokrio veći dio Pjacine plaće, možda čak i kompletan iznos, što je golemi zalogaj za Modre budući da je govorimo o otprilike milijun i pol eura.

Također, njegova tržišna vrijednost u ovome trenutku prema Transfermarktu iznosi 10 milijuna eura, što se ponovo čini kao daleko rješenje bez obzira na to što će Dinamo zasigurno puno uprihoditi na ime budućih transfera.

Hoće li u tom smislu Juve i Dinamo pronaći zajednički jezik, vidjet ćemo, ali sve govori da se bliži rastanak Pjace i torinskoga kluba.

Podsjetimo, Pjaca je u Juventus otišao za rekordna 23 milijuna u lipnju 2016. godine, međutim karijeru su mu unazadile dvije teške ozljede koljena.

U ožujku 2017. godine u reprezentativnoj utakmici protiv Estonije popucali su mu prednji križni ligamenti, a novome se operativnome zahvatu podvrgnuo sredinom ožujka u Rimu.

U međuvremenu je bio na posudbi u Fiorentini, a ugovor mu s torinskim klubom završava u srpnju 2021. godine. 

 

Ključne riječi

Komentara 12

LJ
ljutko
10:54 20.11.2019.

Na žalost naši mladi igaći idu preranu u europske lige, gdje imaju triput utakmica više nego doma, pa su ozljede česće, jer nije tijelo spremno na takve napore

CA
Catalonia
09:57 20.11.2019.

Pjaca vrati se doma,godina-dve tu i bez ozljeda opet bude top igrac za top klubove.

Avatar Sokol
Sokol
14:52 20.11.2019.

Samo dođi, da pokažemo nevjernim tomama kako ćeš opet biti bolji i najbolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije