Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roger Federer

Slomio se pred kamerama, suze su mu tekle zbog poginulog trenera

Roger Federer
Foto: Twitter/CNN
1/7
08.01.2019.
u 12:42

Carter ga je trenirao devedesetih godina kao dječaka. Suradnja je prekinuta 2000., a dvije godine poslije Carter je poginuo u prometnoj nesreći na medenom mjesecu

Roger Federer u intervjuu uoči Australian Opena komentirao je čemu se nada uoči sezone, analizirao rezultate prijašnje godine i pričao o publici koja ga čeka u Australiji.

Ipak, najbolji tenisač svih vremena koji je poznat po svojim gospodskim manirama i ponašanju, na jedno pitanje novinarke CNN-a briznuo je u plač

Novinarku je zanimalo što Federer misli da bi njegov bivši trener Peter Carter rekao na Rogerovih 20 rekordnih Grand Slam titula s kojima se upisao u tenisku i svjetsku povijest, a tenisač je suznih očiju rekao kako se "nada da bi bio ponosan". 

Iznenađena njegovom reakcijom novinarka je smirivala Federera, a Švicarac se nastavio prisjećati svog prijatelja i trenera. 

- Žao mi je. Čovječe, još uvijek mi toliko puno nedostaje. Nadam se da bi bio ponosan na mene. Nije htio da budem samo propušteni talent. Njegova smrt za mene je bila poziv buđenja - suznih očiju rekao je  Švicarac, a nešto kasnije i priznao kako nije očekivao da će intervju krenuti u ovom smjeru.

- Čovječe, nikad se nisam slomio kao sada - kazao je. 

Roger Federer
1/6

Carter ga je trenirao devedesetih godina kao dječaka. Suradnja je prekinuta 2000., a dvije godine poslije Carter je poginuo u prometnoj nesreći na medenom mjesecu. Baš tada krenula je i Federerova dominacija, dotad neviđena na teniskim terenima. 

- To je za mene bilo buđenje i nakon toga sam zaista počeo naporno trenirati - zaključio je. 

Glavni ždrijeb Australian Opena započinje 14. siječnja, a Federer brani naslov.

>> Pogledajte doček tenisača na Trgu

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:26 08.01.2019.

Ovome vjerujem a ne onom što ko papagaj ponavlja kako smo iz istih krajeva i korijena a ni zucnut što se 90 tih zbivalo i mitingovalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije