Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva prijetnja

Slijedi veliki spektakl, zna se Miočićev protivnik?! 'Siguran sam da ću pobijediti Stipu!'

Stipe Miočić i Cro Cop
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
24.01.2018.
u 17:04

- Zaslužujem novu šansu. Vjerujem da sam ja njegov sljedeći protivnik

Stipe Miočić u noći sa subote na nedjelju pobjedom protiv Francisa Ngannoua obranio je naslov prvaka u teškoj kategorije. Time je postao najbolji u povijesti UFC-a jer se nikad nije dogodilo da u toj kategoriji prvak triput zaredom obrani naslov.

Dojmovi om meča još se nisu ni slegnuli kad su novinari na konferenciji pitali Miočića kakvi su mu planovi.

- Nemam ih. Jedino što sad želim je otići kući, pomaziti svoje pse i zagrliti suprugu. Tek kad se odmorim vidjet ću što dalje.

 

No, dok Stipe odmara, drugi prijete. Pa tako Fabricio Werdum smatra da je on sljedeći njegov protivnik. Podsjetimo, upravo protiv njega je Miočić i osvojio naslov. Nokautirao ga je usred Brazila.

- Zaslužujem novu šansu. Vjerujem da sam ja njegov sljedeći protivnik, rekao je Werdum pa dodao:

- Siguran sam da ću ja biti novi prvak i to već ove godine. Poštujem Stipu Miočića, on je odličan borac. Uz to nije čovjek koji priča loše o drugima, pristojan je... Međutim, u našem prvom meču ja sam pobijedio sam sebe, rekao je Werdum.

Inače, i poznati portali koji pišu o borilačkim sportovima Werduma predstavljaju kao najizglednijeg Miočićeva protivnika u sljedećoj obrani naslova.

Komentara 26

PR
prajdali100
17:19 24.01.2018.

Stipe nema žurbe,polako.Prvak ima pravo diktirati neke stvari.

DU
Deleted user
17:31 24.01.2018.

Joj pun nam kufer ovi koji prije borbe već pobjeđuju

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
17:42 24.01.2018.

Stipe je postavio rekord a na drugima je da ga pokušaju srušiti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije