Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
...da je bilo

Slavni Transfermarkt posvetio članak Dinamu, nekima će suze krenuti kada ovo zamisle

Dinamo - Benfica
Foto: Luka Stanzl/Marko Lukunić/Pixsell
1/7
24.10.2019.
u 13:42

Autor je uz priču o Daniju Olmu nahvalio maksimirsku tvornicu nogometnih talenata

Nikad Dinamo nije imao veću zvijezdu u svojim redovima od Danija Olma, ako je riječ o tome koliko se o njemu govori. Naime, o mladom Španjolcu gotovo svakodnevno pišu brojni svjetski portali, pa ga se tako u četvrtak dotaknula i glasovita internetska stranica Transfermarkt.

Nije u tom članku napisano baš ništa što o Olmu već ne znamo, ali je autor Marius Soyke kroz članak provukao i jednu vrlo zanimljivu sličicu koja postavlja pitanje na koje nikad nećemo doznati odgovor: koji bi bio krajnji doseg Dinama da sve ove godine nije morao/htio prodavati?

Uz naslov "Od Brozovića do Modrića", autor je konstatirao da će Olmo krenuti putem svojih brojnih prethodnika u Dinamovu dresu i karijeru nastaviti u nekom europskom velikanu, pa nahvalio maksimirsku tvornicu vrhunskih nogometaša.

Livaković – Jedvaj, Benković, Lovren, Vrsaljko – Brozović, Kovačić, Modrić – Brekalo, Olmo – Kramarić. Tako je novinar Transfermarkta sastavio neku vlastitu Dinamovu All Star momčad od zadnjih godina prodanih igrača, uz očitu pretpostavku da će uskoro Olmo i vratar Dominik Livaković napustiti klub.

Podsjetio je također da su Dinamov dres nosili i Mario Mandžukić, Marko Rog, Marko Pjaca, Domagoj Vida, Milan Badelj, Ante Ćorić, Jozo Šimunović, Ivan Šunjić i brojni drugi, ali i nehotice zaboravio da hrvatski prvak u ovom trenutku ima još nekoliko nogometaša silno zanimljivih europskim klubovima kao što su, primjerice, Bruno Petković, Mislav Oršić, Amer Gojak...

Na kraju je Soyke istaknuo i da Dinamo sasvim solidno stoji u borbi za osminu finala Lige prvaka, odnosno da plovi prema cilju koji bi vjerojatno njegova All Star Dinamova momčad ostvarila. Što ne znači da neće i ova Bjeličina, naravno.

Foto: Transfermarkt/Screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 12

JO
jozoblekic
15:04 24.10.2019.

Hvala maminjo

ŠP
šponko
14:10 24.10.2019.

Fala tata Zdravko.......

Avatar Mi sami
Mi sami
14:38 24.10.2019.

Hvala Zdravko, ni brbić ne bi bolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije