Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVRIJEDIO GA
Povratak na članak

Slavni sportaš žestoko napao francuskog predsjednika: Neka ti Alah unakazi lice

"Neka ti Svemogući unakazi lice i svima koji, pod sloganom slobode govora, vrijeđaju osjećaje više od jedne i pol milijarde muslimanskih vjernika. Nek ih Alah osramoti na ovom svijetu i u budućem."

Komentari 112

HH
hhzg01
18:20 30.10.2020.

nisam bas nesto cuo ovog Nabbiba habiba iliti kako se vec zove ,da je prije par dana osudio terorizam nad trijema zrtvama pomahnitalog alaha muslimana....ali sada drzi prodike francuskom predsjedniku...

VL
NE
neboiznadzagreba2
17:53 30.10.2020.

Gospodo, Europa ima svoje vrijednosti, danas, nažalost, gažene i od radikalnih islamista i od ovakvih kakav je Macron, no ako ćemo po citiranom, neka se Bog(ili Alah, ako vam je draže), sam pobrine za svoje neprijatelje, nemojte mu vi noževimama i obezglavljivanjem (doslovnim i prenesenog značenja) pomagati u tome.

VL
5S
505.scrtom
18:28 30.10.2020.

umjesto da taj bibib izrazi sućut stradalim nedužnim poklanim kršćanima on još potpiruje i sije mržnju ,šta su ti ljudi bili krivi,kako ga nije sram,svi su oni isti ,

VL
DA
Darkhorse02
19:14 30.10.2020.

Khabibe dobar si sportaš, ali sad si pokazao kakav si čovjek i kakve vrijednosti zastupaš. Ti i tebi slični drkate na nasilje nad kršćanima, ali zaboravljate da batina ima dva kraja. Naselili ste se u Europi jer ste u svojim zemljama umirali od gladi i lijepo smo vas primili. Morat ćemo ozbiljno revidirati svoje stavove prema takvima kao što si ti, jer naše gostoprimstvo smatrate slabošću.

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
18:29 30.10.2020.

Podrška europskoj kršćanskoj Francuskoj.

VL
Avatar Forumas
Forumas
18:42 30.10.2020.

evropa je spavala kad su osmanilije macem pokusale zauzeti evropu a sad spava jos dubljim snom kad muslimani natalitetom i imigracijom zauzimaju evropu. juce sam pokupio masu minusa kad sam spomenuo hrvatske proizvode (podravka,gavrlilovic,kras,PIK,vindija,zvecevo,..........................) koji imaju "halal" certifikat. masa je glupa i siguran sam da ih ovdje ni 5% ne zna sto je to uopce halal proizvod. nikad civilizacija nije bila pametna kao danas a nestat ce kao najvece budale. islam ce civilizaciju vratiti u srednji vijek.

VL
LI
Lionking
18:49 30.10.2020.

Titulirate tog bjednika kao slavnog sportaša, a ni riječi o njegovim prijetnjama jednom europskom predsjedniku?!?! Ovaj svijet a pogotovo "novinarstvo" je postalo nenormalno

VL
AN
Antonio1952
18:43 30.10.2020.

Moze on biti slavni sportas ali mu Alah nije dao pamet, a inace sportasi se ne mogu pohvaliti inteligencijom, posebno ovi iz borilackih sportova.

VL
PE
penelopea211a
18:40 30.10.2020.

Muhamed je dosao na vlast tako da je sve gradjane pobio u Medini, starosjedioce, domicilno stanovnistvo, i proglasio Islam, i tako je nastao izvorni Islam, u Medini, pokoljem domicilnoga stanovnista. A ljude je pobio tako da im je odrubio glavu,u, otuda ta ''moda'' glavosjeca sto urlicu Allahu Akbar kada skrate ljude za glavu. A ovaj islamista moze popusiti Macronu, Francuska je kolijevka sekularizma, oni su u krvi do koljena oslobadjali svoju zemlju i od Katotalebanstvine, kamoli nece od vas bolesnih terorista islamista.

VL
AN
Antonio1952
18:46 30.10.2020.

Kad ce ove zapadne vodje progledati i napraviti reda u vlastitim drzavama a ne stalno dijeliti savjete drugima. Islamisti je kolju kao ovce u njihovim drzavama a oni glume neke demokrate.

VL
MK
mksdk
18:33 30.10.2020.

Islam je lažna vjera (isto kao i ateizam) i Muhamed je lažni prorok. Muslimani, ukoliko želite vidjeti svoje spasenje, nema vam drugog puta osim odbacivanja učenja lažnog samoproglašenog proroka, prihvaćanja Isusa kao pravog Boga i pravog čovjeka te prihvaćanja cijele katoličke vjere.

VL
DI
D.I
19:21 30.10.2020.

Fino vi ostanite u svojim zemljama i dolje se tucite kako god vas volja... nevjerojatno... dolaze u tuđe zemlje i tu bi gospodarili... zanimljivo je ipak , čak i fenomen, s Mohameda im se sprdaju ljevičarske novine (koje se inaće sprdaju i s krščanskim svetinjama i sa svim religijama opcenito) pa me zanima zasto napadaju nevine ljude na ulici, ljude koji se mole u crkvi... znači obračunavaju se s ljudima koji ih ni na koji naćin nisu uvrijedili... iskreno meni se isto to ne sviđa i mislim da sloboda govora nema smisla ako se pri tome vrijeđa nekog drugog ipak ovakva brutalnost je za svaku osudu i totalno je neopravdana... ...fino nazad... one way ticket... nazad otkud su i dosli...

VL
Avatar Warded
Warded
19:37 30.10.2020.

Jadan je Bog i prorok kojeg vi morate braniti na takav način. To pokazuje koliko malo vjere imate u poruku i vrijednost svog proroka.

VL
GE
genadij
20:04 30.10.2020.

Islam se širi svijetom i Europom poput raka i uništava sve pred sobom, jer njeguje sotoniziranje svih koji nisu muslimani na najbrutalniji način. Zašto? Zato jer im mi Krščani to dozvoljavamo.

VL
MA
malitrn
19:42 30.10.2020.

Da je alah bog i da je muhamed prorok nebi im dostojanstvo trebalo branit klanjem nevinih !

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
20:18 30.10.2020.

˝poznati sportaš˝je najobičnijeprimitivno islamističko smeće kojem treba zabraniti ulaz u EU i ostale civilizirane države, neka po afroazijskim ˝državama˝sa muslimanskom većinom prodaje svoje prljave misli

VL
DU
Deleted user
20:22 30.10.2020.

Sjajni ruski borac Habib Nurmagomedov......on je "ruski" koliko i ja. Moze bit jedino niti dagestanski musliman koji zivi u ruskoj fereraciji a to sto mu pise na putovnici objesi macku o rep jer Rus sigurno ne voli muhameda vise od rodjene majke, brata, sestre, rodjene djece.

VL
MA
marsovac
18:18 30.10.2020.

slavni sportas,...ha, ha, ha,.......za veliku vecinu,...sigurno,....ha, ha, ha,.......

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
21:36 30.10.2020.

Ocito je vrijeme da se ponovo pojavi neki Richard Lionheart i pokrene ponovo križarske pohode... samo sto ce ovaj put biti cilj oslobodjenje Europe...

VL
JA
jadranko111
20:17 30.10.2020.

Vezano uz ovu temu treba nazvati stvari pravim imenom,tj. koji su ciljevi Islama svuda u svijetu.Evo što o tome kaže jedan islamski učenjak Kamel Abderrahmani,Alžirac,islamski intelektualac; krajnji cilj je uvijek isti,islamizacija svijeta,potčinjavanje nevjernika,samo su metode različite.On kaže: islam od početka dijeli svijet u 2 koncepta,prvi je Dar-al-Islam(kuća islama) gdje su većina,vlada šerijat,a drugi je Dar-al-Harb(kuća rata),gdje su manjina i gdje islam treba biti prenesen.Drugim riječima to je džihad,oružana borba,osvajanje,invazija.Ima po njemu i treći koncept Dar-al-Kufr tj.zemlje gdje je islam bio glavni i teba ga treba vratiti(npr.najbliži nam je primjer BiH,osporavanje bh. Hrvatima samo da izaberu svog Predsjednika,itd..).Ovo kaže islamski intelektualac koji inače želi korjenitu reformu Islama..Uz dužno poštovanje svim muslimanima,ovdje se radi o dva nepomirljiva koncepta vjere, nažalost,a što se zorno očituje u npr. 2 citata obe svete knjige.1. Isus :Čuli ste da je rečeno: Ljubi svoga bližnjega, a mrzi neprijatelja. A ja vam kažem: Ljubite neprijatelje, molite za one koji vas progone da budete sinovi svoga Oca koji je na nebesima..,"2. Kuran 5, 33 (Sura Al-Ma'ide, objavljeno u Medini)Kazna za one koji protiv Allaha i Poslanika Njegova vojuju i koji nered na Zemlji čine jeste: da budu ubijeni, ili razapeti, ili da im se unakrst ruke i noge odsijeku ili da se iz zemlje prognaju"ili"Poslanik je rekao,"Ako musliman napusti svoju vjeru,ubijte ga"Buhari 4,52,260.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.