Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠIO SE NA TERENU

Slavni nogometaš šokirao: Osam minuta sam bio klinički mrtav!

Ginola
Foto: David Klein/Press Association/PIXSELL
1/2
27.11.2016.
u 14:10

- Srce mi nije kucalo najmanje osam minuta. Nije bilo pulsa, bio sam mrtav.

Proslavljeni nogometaš David Ginola (59) otkrio je da je bio klinički mrtav osam minuta nakon što je u svibnju kolabirao u prijateljskoj utakmici.

- Trčao sam na svoju polovicu terena kad mi je srce jednostavno stalo, a ja pao na tlo. Igrači su mislili da se šalim. Progutao sam jezik i suigrači su se borili da se ne ugušim, no smetali su im moji zubi. Netko iz medicinske službe je rekao: 'zaboravite jezik, no je mrtav, srce mu je stalo, moramo se koncentrirati na reanimaciju' - rekao je nekadašnji nogometaš PSG-a, Newcastlea i Tottenhama i dodao:

- Srce mi nije kucalo najmanje osam minuta. Nije bilo pulsa, bio sam mrtav. Nakon toga je medicinska služba upotrijebila defibrilator. Počeli su gubiti nadu nakon čega je netko rekao 'ne odustajte, David se bori'. Nekako su mogli vidjeti da se moje tijelo bori da se održi na životu. Nakon četvrtog elektrošoka moje je srce ponovo počelo kucati i vratio mi se puls. Svi su bili oduševljeni i počeli plakati.

>> Muamba zaigrao četiri godine nakon srčanog udara

Komentara 1

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
14:22 27.11.2016.

vrhunski igrac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije