Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO SUĐENJE

Slavni nogometaš premlatio djevojku: Mora platiti gotovo dva milijuna eura kazne

Trial begins for assault against footballer Boateng
Peter Kneffel/DPA/PIXSELL
09.09.2021.
u 23:00

Optužila je svog nekadašnjeg partnera kako ju je pokušao pogoditi svjetiljkom, a nakon što je promašio, uzeo je prijenosni rashladni uređaj kojim ju je pogodio u ruku da bi ju zatim vukao za kosu.

Bivši njemački nogometni reprezentativac i dugogodišnji član Bayerna iz Muenchena, a od ovoga ljeta igrač francuskog Lyona Jerome Boateng (33) kažnjen je sa 1.8 milijuna eura zbog udaranja bivše partnerice.

Boateng je kažnjen zbog udaranja bivše djevojke tijekom odmora 2018. godine.

Majka Boatengovih blizanki optužila je svog nekadašnjeg partnera kako ju je pokušao pogoditi svjetiljkom, a nakon što je promašio, uzeo je prijenosni rashladni uređaj kojim ju je pogodio u ruku da bi ju zatim vukao za kosu.

Tijekom suđenja Boateng je poricao nanošenje ozljeda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije