Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FRANCUSKOJ

Slavni Hrvat prekinuo crni niz: Slavio protiv Tome Bašića

Match de football Lyon vs Monaco, Ligue 1 Uber Eats
FEP/PIXSELL
01.11.2020.
u 19:11

Golove za uvjerljivu pobjedu Monaca zabili su Wissam Ben Yeder (28-11m), Gelson Martins (30) i Kevin Volland (32, 58). Za goste je cijeli susret igrao Toma Bašić

Nogometaši Monaca, koje vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, prekinuli su crnu seriju rezultata, pobijedivši u susretu devetog kola francuskog prvenstva Bordeaux sa 4-0.

Bila je to tek prva pobjeda momčadi iz Kneževine u posljednja četiri kola, te druga u zadnjh sedam susreta.

Golove za uvjerljivu pobjedu Monaca zabili su Wissam Ben Yeder (28-11m), Gelson Martins (30) i Kevin Volland (32, 58). Za goste je cijeli susret igrao Toma Bašić.

U ranije odigranom susretu Montpellier je golom Mavididija u 14. minuti na gostovanju pobijedio St Etienne sa 1-0.

Nica je bila uvjerljiva kod Angersa slavivši sa 3-0 golovim Lopesa (12), Meloua (23-11m) i Boudaouija (77). Mateo Pavlović nije nastupio za domaći sastav.

Večeras se još sastaju Lille i Lyon.

Na ljestvici vodi PSG sa 21 bodom ispred Lillea (18) i Rennesa (18).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije