Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Menadžer “novom” Džeki
Povratak na članak

Slavni Hrvat: 'Bruno Petković ne vrijedi 15 mil. €, a evo tko će biti nasljednik Modrića'

Dok ostali igrači gledaju Modrića koji u 36. godini grize, baca se na glavu, oni će ga slijediti. Mene samo brine što će biti nakon Eura, kada Modrića ne bude, jer mi takvoga lidera nemamo.

Komentari 18

HR
hr76
13:27 30.03.2021.

Majer obećava kao novi Modrić, nosi čak i iste inicijale. Vlašić je više Kovačić kakav je Mateo trebao postati, ali mu je nedostajao taj posljednji element nogometne drskosti kojeg Nikola ima.

VL
GA
GandalfovBrat
18:12 30.03.2021.

joj ovaj vranješ e, doslovna suprotnost od modrića, lik je bježao od lopte

VL
BI
billynik
16:53 30.03.2021.

Zašto ste obrisali komentare koji su se referirali na ovo “slavan” u naslovu, zašto ste uvrijeđeni ako ste u pravu.

VL
SO
sohnahoakasaa
00:28 31.03.2021.

Vlašić je veliki potencijal ali da li će ostvariti to ćemo vidjeti. Mislim da na tehnici može raditi koliko hoće ali mu glava i odgoj nisu baš nekaj. Ak tu napravi pomak sve je moguće. Baš je 'sirovina'....

VL
MA
Mario77
03:26 31.03.2021.

Petkovic Bruno ,ustvari nema kvalitetu za Repku a za dinamo moze da igra a 15 mil nikad nece nitko uzeti za njega

VL
Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:53 30.03.2021.

Ma kakav crni Vlašić! Pa tu je Majer!

VL
DU
Deleted user
13:37 30.03.2021.

Vidjeli smo kako ide reprezentaciji bez Petkovica u zadnje 2 utakmice. Sve junak do junaka - Perisic, Vlasic i ekipa. Jos kad se doda genije od Izbornika nije ni cudo da toliko dominiramo u zadnje vrijeme :-)

VL
Avatar Zzzz
Zzzz
18:36 30.03.2021.

Zdravko Mamić se često hvali kako je Dinamo stvorio skoro cijelu reprezentaciju, međutim istina je potpuno suprotna. Dinamo je svoje najbolje igrače ukrao Dalmatincima i Slavoncima, dakle ti igrači nisu igrali u Dinamovim pionirima niti u kadetima nego su dovedeni kao gotov proizvod. Jedini igrač koji je prošao Dinamovu školu nogometa je Niko Krajnčar, ja stvarno neznam kojeg je još velikog igrača stvorio Dinamo, ako vi znate prosvijetlite me ?

VL
Avatar Scheweningen
Scheweningen
14:22 30.03.2021.

Bruno je pravi samo starija koku nije jos provario :)

VL
DH
dalibor.hren
09:33 31.03.2021.

Je li taj "slavni Hrvat" Jurica Vranješ? Prije tjedan dana je bio Josip Čop...pišete gluposti!

VL
Avatar acivij
acivij
00:52 31.03.2021.

Vlašić nije ni blizu Majeru. Niti će ikada biti! ....................................................................................................................................................................................................................................................................................... Vidjelo se iz priloženog tko je tko: Majer protiv Tottenhama, kada je bilo najpotrebnije, više nego odličan. Razigrava, mijenja ritam, s očima na leđima; Vlašić nevidljiv protiv Wolfsberga, a uu prvoj utakmici protiv Dinama je zujao okolo kao muha bez glave. Dinamovi igrači su ga kontrolirali kako su htjeli. U drugoj utakmici, kada je njegov klub morao juriti rezultat za prolaz, Vlašića nisu ni poveli u Zagreb - iako nije bio povrijeđen, a ni kartoniran. ....................................................................................................................................................................................................................................................................................... U reprezentaciji ista priča, kada su svi dobri, evo i Vlašića. Kada su drugi loši, loš je i on! Iskreno rečeno, mene bi bilo sramota da igrač, od mene stariji 12 godina, više pretrči nego ja! Treba li komentirati ovo večeras protiv nogometne velesile Malte? Kada su i ostali (osim obrane, Kovačića i Badelja) loši, Vlašić se brzo uklopi u to sivilo.

VL
CA
carpediem
11:50 03.04.2021.

Nama treba poslije Modrica jos dvije godone RAKITIC da bi ovi mladi mogli naslijediti Modrica i Raketu u protivnom oni ce ostati bez Modrica i Rakitica a mladi su i treba im jedan Vodja sa iskustvom i Kvalitetom da bii tek oko 2024 god. dosli blizu Modrica i Rakitica po Kvaliteti

VL
KA
kanavača
18:00 30.03.2021.

Nije ni Modrić uvijek bio lider, a Vlašić će biti najbolji HR igrač kroz koju godinu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.