Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA DESETKA
Povratak na članak

Slavni dinamovac: Majeru je trebao trenerov vjetar u leđa, ali ne treba kriviti Bjelicu

Majer je u dresu Lokomotive 2017. i 2018. godine bio proglašen najboljim mladim igračem Hrvatske lige, u kojoj je usput bio i najbolji asistent lige, a onda je naprosto odigrao krivu kartu - potpisao za Dinamo

Komentari 19

KO
komunikolog
08:06 05.12.2020.

Kako pohvaliti Majera da se ne spomene trener koji ga je promovirao Zoran Mamić a usput da se pohvali i Nenad Bjelica trener koji mu nije pružio šansu? Pročitajte uradaka iznad.

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
19:24 05.12.2020.

Bjelica je napravio rezultat sa kojim nas je kupio. On je ipak sve to ostvario sa izgrađeni i gotovim igračima. Nije vjerovo mladosti. Ovaj dinamo je pun mladosti i dosta iz dinamove nogometne škole. Lovro mi je još u Lokomotivii odma sjeo na srce, jer je baš purger. Samo hrabro gurajte mladost i hajduk je ima,treba hrabrosti samo.

VL
FR
freeshooter
12:15 05.12.2020.

Nikako ne stoji ovo napisano, ja sam bezbroj puta u eri Bjelice pisao, lako za provjeriti, kako isti ne samo zapostavlja, nego totalno ignorira Majera na granici mobinga, a pri istome sam pisao o ogromnom potencijalu Majera, jer jednostavno nogomet je od malih nogu dio mog života i mogu odmah detektirati klasu i predobro znam, kažeš tražio je provjereno i sigurno, kako, uvođenjem Gire u LP, pinklec koji nemože niti u Lokomotivi igrati, i tek pridošlom Ivanušecu je davao prilike, niti Bjelica niti ovaj članak ne uviđaju plemenitost igre jedne desetke kao što je Majer, pogledaj utakmicu protiv Wolfsbergera pa vidi koliko je dobro i prema nazad igrao Majer, on može sve, samo taži povjerenje i slobodu, on je igrač za glavne uloge a ne sporedne, a Zoki je još jednom pokazao da je veliki trener, ne radi Majera, nego radi svih poteza, jer upravo gledamo atomski Dinamo, posložen u par mjeseci, jer treba nešto dodati tome...

VL
DI
Dinamenavek
11:47 05.12.2020.

Kako napisati istinu o Zoranu i Zdravku kad se ne smije........

VL
VK
vječni krojf
09:43 05.12.2020.

Nigdje ne piše žasto Majer sada igra a prije nije.Izgleda da je autoru članka teško spomenuti ime Zorana Mamića. Nenad Bjelica bi bio uništio spomenutog igrača da je ostao u Dinamu.On je imao dvije momčadi koju mu je doveo gazdaa i igrao se,glumio nekakvog gazdu što nikada nije bio,i to je dobro osjetio kada je dobio nogu.

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
12:24 05.12.2020.

Lovri Majeru je trebalo vremena da se prilagodi igri u Dinamu, jer nije isto igrati u Lokomotivi i u Dinamu, ipak u Lokomotivi je manji pritisak. Lovrin nedostatak je i nedovoljna čvrstoća, a i da mu se odmah dalo veća minutaža, moglo se dogoditi da postane drugi Ćorić ili Halilović, a Bjelica je ipak prvenstveno gledao na rezultat i nije želio previše eksperimentirati s mladim igračima, jer problem je kod mladih talenata, što ih novinari i navijači kuju u zvijezde, a kad zbog mladosti i neiskustva naprave kiks, odmah počne sumnja u kvalitetu, kao što su Gvardiola proglasili promašajem nakon one greške protiv Mađara, a tada neki mladi igrači izgube samopouzdanje. Još jedan razlog je što Majer nije imao više minuta kod Bjelice, što je tada igrao Olmo, a kao džoker i bitan igrač je bio i Gojak, koji je zabijao neke ključne pogotke!

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
17:44 05.12.2020.

Majeru je trebao trenerov vjetar u leđa, bolje vjetar u leđa od vjetra iz leđa.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
14:14 05.12.2020.

jel ste tak pisali o gospodinu Bjelici i prije?MCOIS!

VL
Učitelj
13:09 05.12.2020.

smeće bjelica i majstor zoki, ukratko.

VL
OS
osijek68
14:08 05.12.2020.

haha pogledaj vrsne nogometne znalce sto su se opet podigli na noge. Isti oni koji su Petkovica svrstavali uz Ronalda poslije 5 golova. Sve sto trebate znati o Majeru je sumirano u tekstu u ovoj recenici: Prevedeno: nije baš igračč ritma, brzine, okomitosti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.