Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO MU NIJE JAVIO?

Slavni Amerikanac spominjao Jugoslaviju pa se pošteno osramotio

10th Annual Face Forward Gala
Foto: SDB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/2
13.07.2021.
u 10:26

Byron Scott, bivši NBA igrač i košarkaški trener dao je izjavu za američki tabloid TMZ i pošteno se osramotio. Dok je komentirao loš start američkih priprema za Igre u kojima su izgubili od Nigerije (!) i Australije

Sve su bliže Olimpijske igre u Tokiju. Bit će one nezaboravne po mnogim stvarima, konstantnim testiranjima, balonu, čudnoj i minimalnoj komunikaciji s medijima... Sve nas može iznenaditi, ali nismo očekivali da će nas u 2021. godini iznenaditi izjava kako će na spomenutim igrama 'Jugoslavija biti dobra kao uvijek'. 

Da, to je netko stvarno izgovorio. I to ne bilo tko. 

Byron Scott, bivši NBA igrač i košarkaški trener dao je izjavu za američki tabloid TMZ i pošteno se osramotio. Dok je komentirao loš start američkih priprema za Igre u kojima su izgubili od Nigerije (!) i Australije, Scott je rekao:

"Nismo pretplaćeni na zlato, ostatak svijeta nas je sustigao", smatra on i dodaje:

"Mislim da će Francuska biti dobra ove godine. Jugoslavija je uvijek dobra, Rusi su uvijek dobri... Uvijek bude jedna momčad koja napravi iznenađenje, možda će to ove godine biti i Kina", rekao je Scott, kojemu je valjda 'promaknulo' da Jugoslavije nema već neko vrijeme, a u Tokiju neće biti čak ni njene pravne košarkaške nasljednice Srbije

>> Slavlje Talijana nakon Eura:

Ponovimo dakle skupine olimpijskog turnira za košarkaše:

Skupina A: Iran, Francuska, SAD, Češka

Skupina B: Australija, Nigerija, Njemačka, Italija

Skupina C: Argentina, Japan, Španjolska, Slovenija

Plasman u četvrtfinale izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine te još dvije najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Inače, Scott je 11 od 14 godina NBA karijere proveo u LA Lakersima, dvije u Indiani i jednu Vancouver Grizzliesima, a igračku je karijeru završio 1998. u Panathinaikosu. Osvojio je naslove prvaka 1985., 1987. i 1988. godine. Kao trener vodio je ondašnje New Jersey Netse te s njima 2002. i 2003. stigao do finala, a poslije je vodio New Orleans i Cleveland. Posljednji angažman imao je u Lakersima, na čijoj je klupi bio u zadnje dvije sezone Kobea Bryanta.

NBA - Minnesota Timberwolves Vs Los Angeles LakersKobe Bryant embraces Los Angeles Lakers head coach Byron Scott after he moved past Michael Jordan on the all-time scoring list at the Target Center in Minneapolis, MN, USA on December 14, 2014. Photo by Jeff Wheeler/Minneapolis Star Tribune/TNS/ABACAPRESS.COMMinneapolis Star Tribune/PIXSELL
Foto: Minneapolis Star Tribune/ABACA/PIXSELL

Komentara 2

HU
Hubrvi
10:38 13.07.2021.

Zakaj bi ovaj Ami znal, da Yugoslavija vise ne postoji, kad to neznaju niti Jakovina, Klasic ili Markovina, kad tu Yugu zele Dejan Jovic, Buda Loncar ili Stipe Mesic i naravno i Becna Pusic, te ini Yugoslaveni i Orjunasi u Hrvatskoj.

OB
Oblivion
10:59 13.07.2021.

Po američkom obrazovnom sustavu oni neznaju da postoji 75% svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije