Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruka osvajačica Wimbledona

Slavna tenisačica napadnuta u svom stanu, provalnik je porezao nožem!

Petra Kvitova
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
20.12.2016.
u 12:51

"Riječ je o nasumičnom napadu. Nitko je nije htio napasti ili opljačkati zato što je ona Petra Kvitova. Ozlijeđena je nožem tijekom pokušaja pljačke. Život joj nije u opasnosti i trenutačno je pod liječničkom skrbi", rekao je glasnogovornik češke tenisačice.

Dvostruka osvajačica Wimbledona, češka tenisačica Petra Kvitova napadnuta je danas nožem u svome domu u gradu Prostejovu.

Kvitova je napadnuta nakon što je provalnik pokušao opljačkati njezin stan. Porezao ju je po lijevoj ruci, nakon čega je pobjegao i policija za njim traga.

"Riječ je o nasumičnom napadu. Nitko je nije htio napasti ili opljačkati zato što je ona Petra Kvitova. Ozlijeđena je nožem tijekom pokušaja pljačke. Život joj nije u opasnosti i trenutačno je pod liječničkom skrbi", rekao je glasnogovornik češke tenisačice.

Češka teniska zvijezda 11. je tenisačica svijeta, a svojedobno je bila na drugom mjestu WTA ljestvice. Wimbledon je osvojila 2011. i 2014. godine. Trenutačno se oporavlja od loma stopala.

>> Petra Kvitova vratila Čehinjama naslov pobjednica!

Komentara 3

Avatar KizanRizan
KizanRizan
17:28 20.12.2016.

...a ovo na slici opce nije Kvitova!!??

PU
pulizg
19:07 20.12.2016.

bas gledam

NA
Nadimak06
21:26 20.12.2016.

Kvitova im valjda nije bila dosta zgodna. Pa ovaj svijet se znaci treba sastojati iz zgodih, pametnih, visoko obrazovanih. Ostali ljudi znaci nisu dosta vrijedni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije