Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Slaven u rezultatskom preokretu odnio sva tri boda iz Pule

Istra - Slaven
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/3
17.08.2019.
u 22:57

Na ljestvici vodi Dinamo s 13 bodova iz pet nastupa. Po devet bodova imaju drugoplasirani Hajduk i trećeplasirana Rijeka uz utakmicu manje, dok su četvrta Gorica i peti Osijek osvojili po sedam bodova

U drugoj utakmici subotnjeg programa Prve HNL odigranoj u Puli nogometaši Slavena pobijedili su domaću Istru s 3-2 (2-2).

Vodeći pogodak za Koprivničane postigao je Ivan Krstanović u 12. minuti. Samo tri minute poslije Šime Gržan je izjednačio iz kaznenog udarca, a u 35. minuti je Istra 1961 povela golom Obenga Regana.

Istra - Slaven
1/22

Krstanović je svojim drugim pogotkom u 42. minuti izjednačio na 2-2. Drugo vodstvo na utakmici i pobjedu Koprivničanima donio je David Puclin u 60. minuti.

Na ljestvici vodi Dinamo s 13 bodova iz pet nastupa. Po devet bodova imaju drugoplasirani Hajduk i trećeplasirana Rijeka uz utakmicu manje, dok su četvrta Gorica i peti Osijek osvojili po sedam bodova. Šestoplasirana Istra i sedmi Slaven imaju po šest bodova. Lokomotiva je na osmom mjestu s četiri boda, dok predzadnji Inter i zadnji Varaždin imaju po dva boda.

Utakmicu na stadionu Aldo Drosina sudio je Fran Jović iz Zagreba.

Strijelci: 0-1 Ivan Krstanović (12), 1-1 Šime Gržan (15-11m), 2-1 Obeng Regan (35), 2-2 Ivan Krstanović (42), 2-3 David Puclin (60).

>> Dinamo u prodaju pustio ulaznice za Rosenborg

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije